סחרחורות קשות לאחר ניתוח סינוסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורות קשות לאחר ניתוח סינוסים
    אשר אלימלך
    29/09/2011

לפני כ חודש וחצי עברתי ניתוח שכלל סינוסים הסרת קונכיות וסידור מחיצה . הניתוח התבצע בהרדמה מלאה . כעבור כשבועיים מהניתוח החלו להופיע סחרחורות בצורת איבוד שווי משקל ואי יציבות - לדוגמא אני הולך או קופץ ומרגיש שהכל מסתובב לו . סיימתי פיזיוטרפיה של החזרת קריסטלים באוזניים וגם פיזיוטרפיה של מיקוד ראייה ועדיין הסחרחורות תוקפים אותי ... אני מתוסכל לחלוטין ואיני מסוגל לבצע פעולות פשוטות כגון קריאה או הסתכלות ממושכת במסך מחשב . מה עלי לעשות ? האם יש קשר לניתוח ? האם יתכן שמדובר בתופעת לוואי או שמא הרופא המנתח נגע במשהו במערכת הזו שגרם לסחרחורות הנ"ל ? אודה לתשובה בעניין .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סחרחורות קשות לאחר ניתוח סינוסים - תגובה

ד''ר רועי הוד
    29/09/2011

לא רואה קשר בין סוג הניתוח לסחרחורת, הדבר היחיד שעולה בראש הוא שכיבה ממושכת בזמן הניתוח שיכול באמת לגרום לשינוי מקום הקריסטלים באוזן הפנימית, דבר שיכול לגרום לסחרחורת סיבובית בעיקר בשינוי תנוחה. גש להבדק אם לא חולף. כדאי גם לפנות לרופא המנתח להתייעצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו