נקבים בעור התוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקבים בעור התוף
    ירדן
    07/10/2011

היי:)
    אני בת 16. עדיין לא קיבלתי צו ראשון, אך קיבלתי רשימה של תפקידים מטעם המטה לאיתור ולמעקב תלמידים. בין התפקידים המובחרים המוצעים היה גם קורס טיס.
    אני סובלת מבעיות אוזניים מגיל צעיר: בגיל שנה עברתי ניתוח כפתורים (לפני זה דיקורים ודלקות וכו'), בגיל 5 הוצאת כפתורים, בגיל 8 שוב כפתורים ושקד שלישי. הכפתורים יצאו מעצמם אך הנקבים נשארו עד עכשיו. השמיעה שלי תקינה (טפו טפו טפו), ואני לא סובלת מדלקות אך יש לי מגבלה של הכנסת נוזלים.
    רציתי לשאול: האם הנקבים ישפיעו על קביעת הפרופיל ועל הקבלה לקורס טיס? במידה ואני מבצעת שני ניתוחים לסגירת הנקבים (בהפרש של חצי שנה בין ניתוח לניתוח, כי אין אפשרות לנתח את שתי האוזניים ביחד) במהלך השנה הקרובה מה תהיה ההשפעה על הפרופיל ועל הקבלה לקורס?
    והאם יש פורום אליו ניתן לפנות כדי לקבל מידע על פרופיל צבאי? אני לא מוצאת אף פורום של רופא צבאי.
    תודה
    שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקבים בעור התוף

הוספת תגובה

• שאלה לד"ר גוטמן או ארד.

ד''ר רועי הוד
    10/10/2011

שלום. אני אישית לא מבין בפרופיל צבאי, בטח על רקע נקבים, מפנה את השאלה לד"ר גוטמן או ד"ר ארד שאולי ידעו יותר ממני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו