דלקת באזניים ונקב בעור התוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת באזניים ונקב בעור התוף
    ענת
    09/10/2011

בת 30, טסתי כשהייתי מצוננת וכתוצאה מהנחיתה נסתמו לי האזניים עם כאבים עזים. הלכתי לרופא אאג שטען שיש לי נוזלים באזניים וזה הסתדר עם סינופד. משלשום כאבי תופת!!! באוזן שמאל , חצי פרצוף לגמרי משותק מכאבים. נסענו למיון אתמול בערב, במיון ראו דלקת אוזן תיכונה בשני הצדדים, המון נוזלים וקרע קטן בעור התוף (במרכז) באוזן שמאל (שממנה התחילו לצאת נוזלים לפני שהגענו למיון והוקל מעט הכאב) . הרופא ניקז מעט את המוגלה והנוזלים ונתן לי 1) מוקסיפן פורטה 3 פעמים ביום 2)מי חמצן לטפטף ולאחר מכן טיפות עיניים סילוקסן - 4 פעמים ביום חמש טיפות. 3)להמשיך עם סינופד.
    כיום הכאבים בערך השתפרו - לא כאבי תופת אך עדיין יש כאב עמום כזה - האם זה נורמלי ומתי אני צריכה לחוש בהקלה? בנוסף לכך - האוזן ממש סתומה ואני לא כל כך שומעת ממנה. הרופא טען כי החור ייסתם בעצמו ושאלתי היא מתי האוזן כבר תיפתח? והאם זה הגיוני שכך היא תהיה סתומה עתה? והאם הטיפול שקיבלתי נראה לך נכון?
    תודה, מאיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקת באזניים ונקב בעור התוף - תגובה

ד''ר אביגיל ארד
    10/10/2011

הטיפול נכון מאד. סבלנות. הכאב יעלם מהר אולם האטימות תימשך עד שהנוזלים ייספגו וזה יקח עד מספר שבועות. אם יש חשש לנקב חשוב לאטום את האוזן ממים. אם אין הרבה הפרשה כבר, אפשר להפסיק מי חמצן ולהמשיך סילוקסן בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו