סינוסיטיס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינוסיטיס?
    יעל
    15/10/2011

בשנתיים האחרונות סבלתי מספר פעמים מסינוסיטיס, שגרם לכאב באזור הגבה השמאלית. באחת הפעמים קיבלתי אנטיביוטיקה, וביתר הפעמים התופעה חלפה מאליה.

לפני כחודש, חוויתי לראשונה כאב בצד ימין של האף, עם הקרנה לשיניים העליונות והלחי. הנחתי שמדובר שוב בסינוסיטיס והנחתי שיחלוף לבד. העניין הוא שהפעם, הכאב באף קיים כל הזמן. רוב הזמן נסבל ולעתים כלל לא מפריע לי, אך לעיתים מצריך נטילת משכך כאבים. אני מסתובבת כל הזמן עם תחושה שמשהו תקוע לי בצד שמאל של האף.

אני סובלת הרבה מנזלת אלרגית, ולרוב גם יודעת לנבא סינוסיטיס, כשהנזלת סמיכה ומעט ירוקה, אלא שהפעם לא זכור לי שקדמה לכאב נזלת כזו.

ברצוני לציין כי לפני כ- 18 שנה עברתי ניתוח ליישור מחיצת האף בשילוב ניתוח פלסטי, וכשנתיים לאחר מכן, כשהמשכתי לסבול מאף סתום לגמרי ללא יכולת לקנח (הרגשתי הקלה רק בשימוש בטיפות אף) עברתי ניתוח נוסף של המדפים התחתונים באף ומאז היתה הקלה משמעותית.

יש לי תור ל-א.א.ג. רק בתחילת נובמבר. בינתיים אני נוטלת די הרבה משכחי כאבים. אשמח להבין מה יש לי וכיצד לפעול..

עוד ברצוני לציין כי כשאני סובלת מסינוסיטיס עם כאב באזור הגבה, משככי כאבים לא באמת עוזרים לי, אך הפעם, כשהכאב הוא באף, הם כן עוזרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סינוסיטיס?

הוספת תגובה

• סינוסיטיס? - תגובה

ד''ר אביגיל ארד
    15/10/2011

עליך לגשת לבדיקת אאג. יש לבדוק את האף. תקבלי טיפול אנטיביוטי אם את בשלב החריף והנזלת מוגלתית. בנוסף יש לתת טיפול להורדת גודש אותו הייתי נותנת לזמן ממושך יותר לפי הממצאים בבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו