התמכרות לאלרין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמכרות לאלרין
    איציק
    18/10/2011

לפני כחודש התחיל לי צינון והאף שלי נסתם קניתי אלרין והשתמשתי בזה שבוע ואחר כך הפסקתי לשלושה ימים אבל לא יכולתי לסבול יותר אז המשכתי באלרין.. לפני יומיים הלכתי לרופא משפחה והוא נתן לי תרסיס אלגרו השתמשתי בזה חיכיתי שלוש שעות אבל זה לא עזר אז חזרתי להשתמש באלרין יש לציין שניסיתי מי מלח אבל זה לא עבד.. מה אני יכול לעשות.. אני מפחד שהתמכרתי לזה.. איך אני יכול להפסיק עם זה..??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות לאלרין

הוספת תגובה

• התמכרות לאלרין - תגובה

ד''ר רועי הוד
    18/10/2011

אין הרבה מה לומר פרט לכך שחשוב שגם אם אתה מרגיש אף סתום- תפסיק את השימוש באלרין, במידת הצורך ניתן לתת ספריי סטרואדלי כדי להפחית גודש או תרופה אחרת. במידה ולא מסתדר, פנה לרופא א.א.ג מומחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה יש לי עוד שאלות

איציק
    18/10/2011

כמה זמן לוקח לתרסיס אלגרו להשפיע? והאם יש עוד איזה תרופה נוספת שיכולה לעזור לי..? והאם יכול להיות שנגרם נזק בלתי הפיך לריריות כתוצאה משימוש של חודש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה יש לי עוד שאלות - תגובה

ד''ר רועי הוד
    18/10/2011

יכול להגרם נזק לריריות האף אך אם תפסיק את הטיפול- סביר להניח שיהיה בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה ..

יעל
    11/02/2014

האם הנזק לריריות האף מתרחש בהמשך בטווח הרחוק,או מיידית? כי אני הפסקתי עם הטיפות אף אחרי חודש בערך,ועבר כבר שבוע מאז ואני לא מרגישה נזק באף..בנוסף רציתי לדעת האם יש לשימוש מופרז בטיפות אף השפעה על המערכת החיסונית ועל כמות תאי הדם הלבנים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה .. - תגובה

ד''ר רועי הוד
    11/02/2014

שימוש באוטריבין לא אמור לגרום לשינוי בספירה הלבנה ממה שאני יודע. אם לאחר חודש טיפול את מרגישה טוב ללא הטיפות, מעולה, כנראה לא נגרם נזק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,שאלה נוספת

יעל
    11/02/2014

לאחרונה הייתי מצוננת ומנוזלת מאוד,אני מדגישה שלא היו לי כאבי גרון אלא רק נזלת וליחות.עשיתי בדיקת דם והספירה של wbc יצאה לי 3.6 שזה נמוך מהנורמה,וערך neut יצא גם נמוך מהנורמה:1.5,כל השאר יצא תקין.האם יכול להיות ,התוצאות קשורות לכך שהייתי מנוזלת מאוד בתקופה האחרונה?והאם מדובר בערכים ממש נמוכים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו