מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התמכרות לאלריןאיציק18/10/2011
לפני כחודש התחיל לי צינון והאף שלי נסתם קניתי אלרין והשתמשתי בזה שבוע ואחר כך הפסקתי לשלושה ימים אבל לא יכולתי לסבול יותר אז המשכתי באלרין.. לפני יומיים הלכתי לרופא משפחה והוא נתן לי תרסיס אלגרו השתמשתי בזה חיכיתי שלוש שעות אבל זה לא עזר אז חזרתי להשתמש באלרין יש לציין שניסיתי מי מלח אבל זה לא עבד.. מה אני יכול לעשות.. אני מפחד שהתמכרתי לזה.. איך אני יכול להפסיק עם זה..??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמכרות לאלרין - תגובה
ד''ר רועי הוד18/10/2011אין הרבה מה לומר פרט לכך שחשוב שגם אם אתה מרגיש אף סתום- תפסיק את השימוש באלרין, במידת הצורך ניתן לתת ספריי סטרואדלי כדי להפחית גודש או תרופה אחרת. במידה ולא מסתדר, פנה לרופא א.א.ג מומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה יש לי עוד שאלות
איציק18/10/2011כמה זמן לוקח לתרסיס אלגרו להשפיע? והאם יש עוד איזה תרופה נוספת שיכולה לעזור לי..? והאם יכול להיות שנגרם נזק בלתי הפיך לריריות כתוצאה משימוש של חודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה יש לי עוד שאלות - תגובה
ד''ר רועי הוד18/10/2011יכול להגרם נזק לריריות האף אך אם תפסיק את הטיפול- סביר להניח שיהיה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ..
יעל11/02/2014האם הנזק לריריות האף מתרחש בהמשך בטווח הרחוק,או מיידית? כי אני הפסקתי עם הטיפות אף אחרי חודש בערך,ועבר כבר שבוע מאז ואני לא מרגישה נזק באף..בנוסף רציתי לדעת האם יש לשימוש מופרז בטיפות אף השפעה על המערכת החיסונית ועל כמות תאי הדם הלבנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה .. - תגובה
ד''ר רועי הוד11/02/2014שימוש באוטריבין לא אמור לגרום לשינוי בספירה הלבנה ממה שאני יודע. אם לאחר חודש טיפול את מרגישה טוב ללא הטיפות, מעולה, כנראה לא נגרם נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,שאלה נוספת
יעל11/02/2014לאחרונה הייתי מצוננת ומנוזלת מאוד,אני מדגישה שלא היו לי כאבי גרון אלא רק נזלת וליחות.עשיתי בדיקת דם והספירה של wbc יצאה לי 3.6 שזה נמוך מהנורמה,וערך neut יצא גם נמוך מהנורמה:1.5,כל השאר יצא תקין.האם יכול להיות ,התוצאות קשורות לכך שהייתי מנוזלת מאוד בתקופה האחרונה?והאם מדובר בערכים ממש נמוכים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?