אוזן סתומה וכאב אחרי עשרה ימים של א

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוזן סתומה וכאב אחרי עשרה ימים של א
    :-(
    18/10/2011

שלום רב לוקחת עשרה ימים אנטיביוטיקה מסוג רוקסו- אחרי שהיה לי באוזן דם ונוזלים שירדו לכרית. חמישה ימים לקחתי גם טיפות.
    עכשיו יש לי כאבי ראש, ולחץ באוזניים- והאוזניים עדיין סתומות אני לא שומעת בעיקר שיש הרבה רעש זה נשמע לי כמו בלאגן אחד גדול.

אני מא דמוטרדת וממש מפחדת שהכדורים לא עזרו. הרופא אמר אחרי חמישה ימים ש50 אחוז עבר ולכן נתן לי עוד אנט'...
    מה לעשות ומתי האוזניים יפתחו ויחזרו לי להיות נורמליות. אני די מאבדת עשתונות ועל סף תלישת האזניים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אוזן סתומה וכאב אחרי עשרה ימים של א - תגובה

ד''ר רועי הוד
    18/10/2011

יש צורך בבדיקה. דלקת עם טיפול טוב תחלוף לאחר מספר ימים, האטימות יכולה להמשך גם עד שבועיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דר אחכה שיעברו שבועיים

:-(
    19/10/2011

אם האטימות לא תעבור אגש שוב לרופא למרות שדי נמאס לי מזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דר אחכה שיעברו שבועיים - תגובה

ד''ר רועי הוד
    22/10/2011

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו