גוש נזלת תקוע מאחורי האף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש נזלת תקוע מאחורי האף
    איגור
    20/10/2011

שלום דוקטור יש לי בעיה שמאוד מטרידה אותי כבר הרבה מאוד זמן , אני צעיר בן 23 .
    הבעיה גורמת לי לאי שקט ממש קשה וזה לא נותן לי להתרכז בשום דבר שאני עושה וזה מגביל אותי מכל פעילות לחלוטין ואני ממש נואש מזה .
    יש לי הרגשה שגוש נזלת ממש כמו בצק שיושב לי מאחורי האף ואי אפשר להוציא אותו .
    גם כאשר האף פתוח לחלוטין אני עדיין מדבר מהאף כאילו הקול שלי נשמע עדיין כמו שהוא נשמע כשהאף סתום לגמרי . זה מאוד מקשה אליי לדבר כי אני בולע מילים ולא מצליח לבטא את מה שאני רוצה לומר . והקול נשמע אחרת לחלוטין . עשיתי בדיקת סינוסים ויצא תקין . אני כל היום מנסה להוציא את זה אחוצה וזה לא מצליח . מה גם כשאני מדבר עז אני מרגיש שהפה שלי מתמלא בהרבה ריר . וכל פעם שאני פותח את הפה מול המראה אני רואה ריר דביק כזה שנדבק מהלשון לחלל העליון של הפה . ובנוסף קשה לי לבלוע רוק , אני ממש בולע אותו איזה 3 או 4 פעמים כי הוא לא יורד ישר לוושט הוא פשוט נשאר בחלל התחתון של הגרון . אני ממש מתקשה להרכיב 3-4 משפטים בגלל המצב . אני ניסיתי כל מינה תרופות נגד אלרגיה ונגד סינוסיטיס וכלום לא עזר . יש לך אולי מושג מזה יכול להיות ? אני ממש מיואש מזה . מה גם שאני חי לבד כרגע ואין לי פה משפחה בארץ שתתמוך בי ברגעים כאלו וזה מאוד קשה .מצטער שזה כל כך ארוך פשוט ותודה רבה על ההקשבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש נזלת תקוע מאחורי האף

הוספת תגובה

• גוש נזלת תקוע מאחורי האף - תגובה

ד''ר רועי הוד
    22/10/2011

יכול להיות ומדובר ברקמת אדנואידים בנמצאת בגב האף ואמורה להעלם בגיל מסוים, יש כאלה אצלם היא לא נסוגה ואז היא גורמת לחסימה אפית, הפרשדה אפית, דלקות אוזניים חוזרות וכו'. גש להבדק אם מציק לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו