מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה של 20 שנה שלא נפתרתיוני22/10/2011
יש לי ליחה מוגלתית שיורדת מהאף לגרון,צהובה וקשה יחסית,במשך כל יום,כל היום,כל השנה.ובמשך 20 שנה.יוצרת ריח נורא וגורמת ליריקת הליחה ללא הפסקה
כיום אני בן 27.
CT הדגים פוליפ קטן מאוד בתחת הסינוסים שכנראה אינו יוצר את הבעיה.ומחיצה עקומה מעט עם קונכיה מוגדלת אחת.
תרסיסי אף לא עזרו.
ניתוח שקד שלישי מלפני חצי שנה(שהיה מיותר)-לא עזר.
מה שכן עזר מלפני שנתיים,זו זריקת דיפרוספן,לא רק שהיא עזרה,היא פשוט מנעה לחלוטין כל טיפת ליחה,עזרה באופן מושלם-אבל רק לחודש אחד..
הליחות האלה הורסות לי את החיים במישור האישי,ואני כבר לא יודע מה לעשות.הייתי אצל 5 רופאים כבר.
השאלה שלי,היא האם ניתן לקבוע בודאות שבגלל שהדיפרוספן עזרה לחלוטין-בעצם מדובר בנזלת אלרגית כרונית?כי אם היא לא אלרגית,מדוע עזר הדירוספן(קורטיזון)?
ובאפן כללי,יש לכם אולי איזה רעיון שאני אוכל לכוון אליו לפתרון הבעיה?
אולי ניתוח יישור מחיצה והקטנת קונכיה יכול לאוור יותר את המקום ולשנות את המאזן של החיידקים?אולי אנטיביוטיקה ארוכת טווח?
אודה לכל תשובה
יוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה של הליחה לא העלתה
יוני22/10/2011ממצא פתוגני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה של הליחה לא העלתה - תגובה
ד''ר רועי הוד22/10/2011קשה לי לענות ללא בדיקה. יכול להיות מאוד שמדובר בנזלת אלרגית, במצב כזה דיפרוספן כן יכול לעזור למרות שהטיפול במצב זה הוא קשה ומורכב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם קיים טלפון לבירורים להגעה
יוני23/10/2011באופן פרטי או במסגרות הסדרים עם קופת החולים?
פשוט תפוס בטלפון שרשום בחתימתך מטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם קיים טלפון לבירורים להגעה - תגובה
ד''ר דן גוטמן24/10/2011הטלפון שד"ר הוד השאיר הוא טלפון של המחלקה שלנו בבלינסון ואינו מהווה טלפון לקביעת תורים.
על מנת לקבוע תור יש לקבוע תור במוקד זימון התורים של בית חולים בלינסון או להגיע לכל אחת ממרפאותינו על פי הרישומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)