גרון - ליחה - כאבי ראש - חרדה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרון - ליחה - כאבי ראש - חרדה ?
    ירון
    22/10/2011

שלום רב
    יש לי גרון לא נוח עם מעין תחושה צמיגית של ליחה כשאני בולע רוק.
    מזה כשלושה שבועות - חודש.
    פעם יותר מורגש ופעם פחות. דווקא בבוקר לא בהכרח מורגש.
    בבדיקה של רופאת משפחה -
    1. משטח גרון נקי.
    2. טוענת שרואנ נזלת בגרון.
    שתיתי קלרינז וגם נוסידקס ולא עזר.
    במקביל יש לי כאבי ראש באים והולכים גם במצח וגם ברכות.
    בעבר גם היה לי השלכה של כאבי ראש כתוצאה מנזלת שהצטברה.
    לטענת הרופאה ייתכן ולא תהייה מניעה ובסוף אאלץ לקחת אנטיביוטיקה.
    (קבלתי גם לבקשתי מנסיון העבר תרסיס לאף עם סטירואידים אך עדיין לא השתמשתי)
    אגב בבדיקות כלליות שבצעתי לפני כשבועיים התוצאות תקינות לפי הרופאה למרות שיש חריגה קלה באחד המדדים שמראים שיש בגוף זיהום.
    היא מייחסת את זה כאופציה לאותה נזלת.
    טוענת שאם היה דלקת / משהו רציני החריגה מהסקאלה היתה בכמה רמות מעל ולא כמו אצלי.
    הפעם התופעה פשוט מלחיצה אותי כי במקביל לכל מה שאני מספר אני נמצא בתהליך של ברור בנוגע להידבקות באיידס.
    כנראה שהכל תקין שכן בבדיקת קומבו לאחר 3 שבועות אני בסדר, אך יש לחזור על הבדיקה לאחר 7 שבועות לצורך וודאות מוחלטת.
    הסימנים שתיארתי לעיל מופעים כך או אחרת באינטרנט כחלק מסממנים אצל חלק מהאנשים שנדבקים באיידס.

אוסיף ואגיד בהקשר לכך כי אני מטופל לאור בעיית החרדה שתקפה אותי לאור החשש מהידבקות באיידס בציפלק מזה כשבועיים וגם בקלונקס. יחד עם זאת כאבי הראש והגרון התחילו לפני ללא קשר.

אודה להתייחסותך.
    תודה על הסבלנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גרון - ליחה - כאבי ראש - חרדה ? - תגובה

ד''ר רועי הוד
    22/10/2011

קשה לי לענות על כל הנתונים שתיארת ללא בדיקה. יכול להיות ומדובר בדלקת סינוסים (סינוסיטיס) שמתבטאת בנזלת, כאבי ראש, ליחה וכו. הטיפול הוא לרב אנטיביוטי. בגש להבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו