מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרון - ליחה - כאבי ראש - חרדה ?ירון22/10/2011
שלום רב
יש לי גרון לא נוח עם מעין תחושה צמיגית של ליחה כשאני בולע רוק.
מזה כשלושה שבועות - חודש.
פעם יותר מורגש ופעם פחות. דווקא בבוקר לא בהכרח מורגש.
בבדיקה של רופאת משפחה -
1. משטח גרון נקי.
2. טוענת שרואנ נזלת בגרון.
שתיתי קלרינז וגם נוסידקס ולא עזר.
במקביל יש לי כאבי ראש באים והולכים גם במצח וגם ברכות.
בעבר גם היה לי השלכה של כאבי ראש כתוצאה מנזלת שהצטברה.
לטענת הרופאה ייתכן ולא תהייה מניעה ובסוף אאלץ לקחת אנטיביוטיקה.
(קבלתי גם לבקשתי מנסיון העבר תרסיס לאף עם סטירואידים אך עדיין לא השתמשתי)
אגב בבדיקות כלליות שבצעתי לפני כשבועיים התוצאות תקינות לפי הרופאה למרות שיש חריגה קלה באחד המדדים שמראים שיש בגוף זיהום.
היא מייחסת את זה כאופציה לאותה נזלת.
טוענת שאם היה דלקת / משהו רציני החריגה מהסקאלה היתה בכמה רמות מעל ולא כמו אצלי.
הפעם התופעה פשוט מלחיצה אותי כי במקביל לכל מה שאני מספר אני נמצא בתהליך של ברור בנוגע להידבקות באיידס.
כנראה שהכל תקין שכן בבדיקת קומבו לאחר 3 שבועות אני בסדר, אך יש לחזור על הבדיקה לאחר 7 שבועות לצורך וודאות מוחלטת.
הסימנים שתיארתי לעיל מופעים כך או אחרת באינטרנט כחלק מסממנים אצל חלק מהאנשים שנדבקים באיידס.
אוסיף ואגיד בהקשר לכך כי אני מטופל לאור בעיית החרדה שתקפה אותי לאור החשש מהידבקות באיידס בציפלק מזה כשבועיים וגם בקלונקס. יחד עם זאת כאבי הראש והגרון התחילו לפני ללא קשר.
אודה להתייחסותך.
תודה על הסבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרון - ליחה - כאבי ראש - חרדה ? - תגובה
ד''ר רועי הוד22/10/2011קשה לי לענות על כל הנתונים שתיארת ללא בדיקה. יכול להיות ומדובר בדלקת סינוסים (סינוסיטיס) שמתבטאת בנזלת, כאבי ראש, ליחה וכו. הטיפול הוא לרב אנטיביוטי. בגש להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?