סחרחורות קשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורות קשות
    ליז
    23/10/2011

אני בת 31. לפני כשבועיים החלו סחרחורות שהחלו להחמיר בהדרגה. התחושה היא שאני מסתובבת ונופלת מגובה רב. אני סובלת מסחרחורות במשך כל היום, עם החמרה במצבי שכיבה או בהטיה של הראש ( למעלה, למטה ולצדדים).
    האוזן השמאלית בעלת תחושת מלאות וכן ניתן להבחין בזמזום קל ללא איבוד שמיעה. ביצעתי בדיקת m.r.i. – שיצאה תקינה.
    הייתי אצל רופאת עיניים – הבדיקה הייתה תקינה אך למרות זאת אני חשה בעיה במיקוד הראייה. לדוגמה: כאשר אני צריכה לבחור לבתי בגד מהארון אני מייד נתקפת בסחרור ובבחילה עזה או כאשר אני רואה קבוצת אנשים רצה מולי וכו'.
    בתחושת הגוף יש נטייה של שיווי משקל יותר לכיוון השמאלי ( זה לא ניכר חזותית) . למרות התחושות הקשות אני מנסה לתפקד כרגיל ומצליחה באורח פלא ללכת ישר.
    רופא המשפחה ורופא א.א.ג לא מצאו שום ממצא חריג באוזן. כמו כן בדיקות הדם תקינות.
    אני ממש מיואשת ולא יודעת מה עוד ניתן לעשות. האם וירוס יכול לגרום לכך? האם טיפול פיזיותרפי עשוי להועיל במצב זה? או שהזמן יעשה את שלו ועליי להעזר בסבלנות.
    בתודה מראש וסליחה על השאלה הארוכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורות קשות

הוספת תגובה

• סחרחורות קשות - תגובה

ד''ר רועי הוד
    23/10/2011

קשה לי לענות ללא בדיקה. ממליץ גם להבדק ע"י נוירולוג. לפי התיאור יכול להיות ומדבור בבעית אוזן פנימית, אולי תזוזה של קריסטלים, למרות שמשך הזמן הארוך פחות מתאים. גשי להבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו