צרידות תמידית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צרידות תמידית
    חגית
    25/10/2011

שלום ד"ר,
    לפני שנה בערך, חליתי בדלקת גרון, ועל הדרך איבדתי את הקול ליותר משבוע. כשהחלמתי, הקול חזר, אך הוא תמיד צרוד, במיוחד כשאני מדברת הרבה זמן, או מרימה מעט את הקול, זה עניין של דקות עד שאני מאבדת אותו. גם כשאני יוצאת במזג אוויר קריר ומדברת, ולפעמים הוא פשוט נהיה צרוד סתם ככה. זה מאוד מתסכל כי אני שרה, והיום כבר כמעט לא יכולה כי אני מאבדת את הקול אחרי מספר דקות. יש לציין שמעולם לא היו לי בעיות כאלה בעבר, דיברתי בחופשיות וצעקתי ולא הייתי צרודה אף פעם. הלכתי לרופא אף אוזן גרון והוא אמר לי שיכול להיות שאני לא משתמשת במיתרי הקול שלי כמו שצריך ושאני צריכה ללמוד, ולא שלח אותי לעשות שום בדיקה. איך זה הגיוני ש-20 שנה ידעתי להשתמש במיתרי הקול ופתאום אחרי שחליתי פעם אחת, אני לא משתמשת נכון? כבר עברה שנה והבעיה לא נפתרת מעצמה כמו שחשבתי. אני לא יודעת מה לעשות... עזרה...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צרידות תמידית

הוספת תגובה

• צרידות תמידית - תגובה

ד''ר רועי הוד
    30/10/2011

קשה לי לענות ללא בדיקה. לרב לצרידות יש סיבה שניתן לראות בבדיקה פשוטה במרפאה או בבדיקות אחרות. גשי לרופא א.א.ג שיבדוק ויראה אם יש סיבה לצרידות, לפעמים שיעורי הדיבור זה פיתרון טוב למצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו