ירידה בשמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בשמיעה
    ולרי
    28/10/2011

שלום! יש לי ירידה בשמיעה....לפי בדיקות! אבל ממשהו אני סוסל יותר...זה שבסביבות בוקר.....ולפעמים גם בשעות יום אחרים....יש לי תחושת אוזניים סתומות...כמו במטוס ממריאה! אני מוריד קצת את הראש או שותה מים אז זה קצת עוזר....!השאלה למה זה קורה!? הרופא לא יכול לתת לי תשובה.....הוא אומר שאולי מכשיר שמיעה יעזור!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בשמיעה

הוספת תגובה

• ירידה בשמיעה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    30/10/2011

קשה לי לענות ללא בדיקה שלך והסתכלות על בדיקת השמיעה, לא ברור מה טיבה של הירידה, מה סוגה וכו'. גשי לבדיקת א.א.ג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה בשמיע

ולרי
    30/10/2011

שלום!תודה על מענה! זו הבעיה שאני לא מקבל את תצ'ובה מרופא שלי! בבדיקת שמיעה 27\07\2011 סף 55 בימין ו 60 בשמאל עם דיסק 100% ב85-90 דצ בהתאמה. ב PT ירידה עצבית דו צדדית די שטוחה ע"פ כלל התדירויות.יש החמרה דו צדדית לעומת בבדיקות קודמות!!! רופא ממליץ אל מכשיר שמיעה....ו ו למה יש תחושה של אוזניים סתומות-הוא אומר שאיננו יודע!שאני עושה איזה פעולה פיזית....וגם בשעות בוקר כמעט תמיד יש לי תחושה כזו. אני מתחיל לשתות הרבה...ממש הרבה מים....ומוריד ראש-אז זה משתחרר! זו השאלה......זה משהו מפריע לי מאוד בחיים! רוצה לעוסיף שרופא תעסוקתי כתבה לי כך: אינו מסוגל לעבוד ברעש מזיק!!! תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה בשמיע - תגובה

ד''ר רועי הוד
    30/10/2011

כמו שאמרתי, צריך לבדוק את האוזניים שלך ואת בדיקות השמיעה לאורך השנים, רק כך יהיה אפשרי לאבחן מה הבעיה ומה ניתן לעשות כדי אולי לשפר אותה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו