מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי הד באוזןבילבי07/11/2011
היי,
אני בת 27, בריאה בדר"כ. לפני 4 חודשים התחלתי ליטול גלולות מינס לראשונה בחיי. לפני שבועיים בערך הרגשתי לראשונה סוג של מלאות באוזן ימין. כמו מעין תחושה שיש אחרי שמבקרים בבריכה ומרגישים שהאוזן נסתמה. בסיומי משפטים מסוימים אני שומעת מעין רעש באוזן. התופעה לא מופיעה כל הזמן ומופיעה בעיקר כשהסביבה שקטה. כלומר אני אומרת משפט שלם ואז מרגישה כמו צליל שהכי טוב אוכל לתאר כצליל של גל מתנפץ על החוף אצלי בתוך האוזן.
ניגשתי לאף אוזן גרון. הוא אמר שהאוזן החיצונית תקינה לגמרי ושאל אם היו אלרגיות לאחרונה. היו אלרגיות אך לא משהו יוצא דופן, מעולם בעבר לא הייתה תופעה כזו.
הרופא רשם סטרונאז שלא ממש עזר לאחר שימוש כארבעה ימים. מה עושים? ומה יכול להיות שגורם לתופעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי הד באוזן - תגובה
ד''ר רועי הוד07/11/2011צריך לבדוק. במידה ויש תלונות אוזניות שקשורות למלאות באוזן או צפצופים והבדיקה הגופנית תקינה, יש צורך בביצוע בדיקת שמיעה כדי לראות מה מצב השמיעה. משם הייתי מתחיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
בילבי07/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
סטודנטית15/11/2011היי,
ביצעתי בדיקת שמיעה. תקינה בשתי האוזניים. אין נוזליים. ההד באוזן ימין ממשיך ולמרות שאני נוטלת סטרונאז לא מרגישה שיפור. יש תחושת מלאות מסוימת באוזן ימין והד בסוף משפטים. מה כדאי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד''ר רועי הוד15/11/2011לגשת לבדיקת רופא א.א.ג. האם ביצעת BERA?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצעתי בדיקה אודיולוגית
סטודנטית15/11/2011ובדיקת טימפנומטריה אם אני לא טועה. בטימפנומטריה יצא type A. והבדיקה האודיולוגית הייתה תקינה. אני ממשיכה לקחת סטרונאז כרגע.
השאלה האם להמשיך טיפול בסטרונאז לעוד שבוע? יכול להיות שהגלולות גורמות לתחושת המלאות וההד באוזן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצעתי בדיקה אודיולוגית - תגובה
ד''ר רועי הוד15/11/2011קשה לי לענות על השאלה ללא בדיקה אך קשה לי להאמין שעם בדיקת שמיעה תקינה וטימפנומטריה A הסטרונייז יעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?