שאלה לד"ר ארד...שוב, נוזלים באזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לד"ר ארד...שוב, נוזלים באזניים
    ליאור
    27/01/2008

ד"ר ארד שלום, ראשית תודה על תשובותיך לשאלותי הקודמות מלפני מס' ימים.
    צר לי אם אני נשמע לחוץ/היסטרי בקשר לבעיה שאולי לך או ליתר קוראי הפורום עלולה להראות כ"כ בנאלית אך העובדה שמעולם לא סבלתי מבעיה דומה גורמת לי לדאגה רבה.
    בקצרה, המדובר בנוזלים באזניים בעקבות הצטננות שכבר כשבועיים מטופלים ב-NASONEX ובחמשת הימים האחרונים גם בכדור DELTACORTENE פעמיים ביום.
    כפי שרשמתי בהודעה קודמת, אוזן אחת "נפתחה" בעקבות טיפול "אדים" אך האוזן השניה (ימין) ממאנת להפתח אפילו במקצת.
    נכון לכרגע אני סובל מ-3 התופעות הבאות:
    1. אוזן ימין סתומה לחלוטין
    (כבר למעלה משבועיים)
    2. צפצוף מתמשך בטון גבוה באוזן ימין + מדי פעם אני שומע "דופק"
    3. אבדן כמעט מוחלט של חוש הטעם/ריח ביומיים האחרונים (בעקבותיו הפסקתי עם ה-VICKS מתוך חשש שהוא הגורם לזה)
    מה קורה לי? האם כל התופעות הללו קשורות זו לזו והן עדיין בגדר הנורמלי ?
    אני אמנם סבלני אך לא מצליח שלא להיות מוטרד מהחשש שהמצב לא יחזור לקדמותו. נא עזרתך...
    ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קשור

ד''ר אביגיל ארד
    28/01/2008

הכל קשור , כנראה, לאותה הצטננות שבגללה איבדת את חוש הטעם והריח והגודש גרם לנוזלים באזניים. עד 4 שבועות נוזלים אחרי הצטננות זה סביר. אם תוך הזמן הזה אין שיפור, כדאי לחזור לרופא א.א.ג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו