כאב במשך שלושה שבועות בבלוטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב במשך שלושה שבועות בבלוטות
    ענת
    16/11/2011

כבר שלושה שבועות כואב לי הגרון אך לא באזור הבליעה. נראה שבבלוטות מסויימות מתחת לאוזניים וגם למטה בצוואר.לפני יומיים החלו כאבים גם מתחת ללשון. הכאב לפעמים נמשך לאוזניים.
    אין לי שום תסמינים של חום, בעיות בליעה פצעים או בלוטות נפוחות וכו'. ולפעמים יש כאב בבלוטות בצדדים כאילו הן מתכווצות. לרוב הן מציקות. הכאב לא קריטי. מה שכן, אני ממש עייפה באופן חריג.
    רופא אאג בדק ואמר שאין לי כלום. בבדיקות דם הנויטרפילים יצאו 20, כלומר, נמוכים. הרופא אמר שזה ויראלי. בקשתי מרופא המשפחה לתת לי בדיקת אולטרה סאונד בצוואר.
    אני לחוצה מאד. לגמרי היסטרית. בעיקר כיון שיחד עם הכאב מתחת ללשון הופיע גם יובש בגרון בימים האחרונים.
    האם תוכל לתת לי לפחות כיוון? כלומר, אם זה לא משהו נורא אז מה זה כן.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב במשך שלושה שבועות בבלוטות - תגובה

ד''ר אביגיל ארד
    20/11/2011

צר לי אבל מהתאור שלך אינני יכולה להסיק דבר. אם רופא א.א.ג בדק אותך ללא ממצא ולא המליץ על בדיקות נוספות, חכי בסבלנות. אם היו בלוטות חשודות במישוש הוא היה מפנה אותך לבדיקות נוספות. כאב בגרון או בצואר במישוש יכול גם להיות כאב של שרירים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו