מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצע באף אחרי צינוןרותם17/11/2011
שלום,
בשנים האחרונות, בכל פעם' אחרי שאני מצוננת מתפשט לו גירוי אדום וכואב בנקודה שבין הניחיריים (לפעמים גם בתוך אחד מהם) שהופך לפצע כואב גם הוא ולא עובר למשך הרבה זמן. כרגע זה גם נראה כאילו יש עליו שלפוחיות קטנטנות כאלה (מצורפת תמונה)
ברצוני לציין שלא היה לי חום.
האדמומויות מתחילה עם תום הצינון, כהשאזור רגיש ואדום אולי מהקינוחיםעל אף שאני לא מקנחת בחוזקה או מרגישה שאני פוצעת את עצמי.
היית שמחה לדעת:
1. איך אוכל למנוע את הישנותו של הפצע הזה? (ומה הסיבה שהוא צץ אצלי פתאום בשנים האחרונות?)
2. באיזו דרך עלי לטפל בו כשהוא כבר מופיע? (ניסיתי למרוח ואזלין או כל משחה אחרת שהרוקח המליץ, דבר לא מקל או עוזר. מצד שני ניסיתי גם להתרחק מכל דבר שיביא לו לחות כדי שהתייבש אבל הוא עקשן וכואב ונשאר גם שבועות)
אודה לתשובה או עצה,
תודה, רותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמונה המצורפת
רותם17/11/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמונה המצורפת - תגובה
ד''ר אביגיל ארד20/11/2011נראה כהרפס החוזר כל פעם שאת חולה או שיש טראומה מקומית. עליך לקנות משחת אציקלוביר\זובירקס שניתן לקנות ללא מרשם. ברגע שמתחילה האדמומית מיד יש למרוח את המשחה ארבע פעמים ביום וכך הפצע יחלוף מהר יותר. ההרפס נוטה לחזור ולרוב אינו נעלם אלא מתעורר בכל פעם מחדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה ועל העצה.
רותם24/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?