פצע באף אחרי צינון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע באף אחרי צינון
    רותם
    17/11/2011

שלום,
    בשנים האחרונות, בכל פעם' אחרי שאני מצוננת מתפשט לו גירוי אדום וכואב בנקודה שבין הניחיריים (לפעמים גם בתוך אחד מהם) שהופך לפצע כואב גם הוא ולא עובר למשך הרבה זמן. כרגע זה גם נראה כאילו יש עליו שלפוחיות קטנטנות כאלה (מצורפת תמונה)
    ברצוני לציין שלא היה לי חום.
    האדמומויות מתחילה עם תום הצינון, כהשאזור רגיש ואדום אולי מהקינוחיםעל אף שאני לא מקנחת בחוזקה או מרגישה שאני פוצעת את עצמי.

היית שמחה לדעת:
    1. איך אוכל למנוע את הישנותו של הפצע הזה? (ומה הסיבה שהוא צץ אצלי פתאום בשנים האחרונות?)
    2. באיזו דרך עלי לטפל בו כשהוא כבר מופיע? (ניסיתי למרוח ואזלין או כל משחה אחרת שהרוקח המליץ, דבר לא מקל או עוזר. מצד שני ניסיתי גם להתרחק מכל דבר שיביא לו לחות כדי שהתייבש אבל הוא עקשן וכואב ונשאר גם שבועות)

אודה לתשובה או עצה,
    תודה, רותם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע באף אחרי צינון

הוספת תגובה

• התמונה המצורפת

רותם
    17/11/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמונה המצורפת - תגובה

ד''ר אביגיל ארד
    20/11/2011

נראה כהרפס החוזר כל פעם שאת חולה או שיש טראומה מקומית. עליך לקנות משחת אציקלוביר\זובירקס שניתן לקנות ללא מרשם. ברגע שמתחילה האדמומית מיד יש למרוח את המשחה ארבע פעמים ביום וכך הפצע יחלוף מהר יותר. ההרפס נוטה לחזור ולרוב אינו נעלם אלא מתעורר בכל פעם מחדש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה ועל העצה.

רותם
    24/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו