מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקאות בנסיעהגיל18/11/2011
שלום זה כבר שנים שאני סובל מהקאות בדרכים כאשר אני נוסע באוטובוסים טופלתי על ידי טרבמין ופראמין אך זה לא עזר הגעתי למיון בעבר עקב התייבשות בגלל ההקאות האלו וקיבלתי כדור בשם זופרן על מנת שאוכל לחזור לבית אך לא הגבתי טוב
לכדור זה סבלתי מעצירות ומכאבי ראש רציתי לדעת האם ישנו פתרון לכך או תרופה אחרת שאוכל להעזר בה הופנתי לבדיקת גסטרו האם הוא יוכל לתת לי מענה לכך? אציין גם שההקאה מלוות בסחרחורות והזעה קרה..
רשמתי הודעה זאת בפורום גסטרו וקיבלתי תשובה שזו תופעה מוכרת ועליי לפנות לאא"ג.
מחכה בקוצר רוח לעזרתכם, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאות בנסיעה - תגובה
ד''ר אביגיל ארד20/11/2011אינני מכירה טיפול אחר. ישנן תרופות נגד הקאה. אני חייבת לציין כי התגובה שלך קצת קיצונית. רוב האנשים הסובלים ממחלת נסיעה מרגישים הקלה כאשר יושבים קדימה ומסתכלים החוצה, ברור שקל יותר כאשר אתה הנהג. יש הטוענים כי האזנה למוסיקה באזניות מקלה עליהם. בתגובה כל כך קיצונית אולי כדאי לבדוק גם אלמנטים פסיכולוגיים. הבחילה אמורה לחלוף ברגע שאתה יורד מהרכב. נראה לי קצת מוגזם להגיע להתייבשות אלא אם זו נסיעה מאד ארוכה ואי אפשר לרדת מהרכב, למשל בטיסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי גם טיפ
אימא של לירז21/11/2011חוץ מלשמוע מוזיקה שזו אחלה שיטה (ורצוי לא לשתות חלב...לפני הנסיעה),
את יכולה גם לקחת תפוז, לקלף חלק ממנו ולהריח אותו מידי פעם,זה מיושן ועוזר- תרופת ספתא (אמיתית!) ממש יעילה.
אם את בקטע טבעי, יש תרופה הומופאטית שאני לא יוצאת מהבית בלעדיה שקוראים לה קוקולין. היא ממש ממש טובה לבחילות של נסיעה ועשויה לעשות פלאים.
מקווה שעזרתי
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?