נחיר סתום וסחרחורות לרגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נחיר סתום וסחרחורות לרגע
    מוטרד
    21/11/2011

שלום רב,
    מזה כשלושה-ארבעה שבועות שהנחיר השמאלי שלי סתום רוב הזמן (נפתח בעיקר באויר הפתוח או בזמן מקלחת). לעתים הנחיר הימני מצטרף לחגיגה ונסתם גם הוא (בדכ במקום השמאלי).
    במקביל, לפני כ- 3 חודשים חשתי לראשונה בסחרחורת רצינית ביותר בזמן שקמתי משינה. תופעה זו חזרה על עצמה אחת למספר שבועות.
    מזה כ- 3-4 שבועות אני חש לעתים די קרובות סחרחורת קלה שנמשכת כל פעם זמן קצר מאד (שניות בודדות). התחושה הינה כמו שאני מרחף/שיכור קלות.
    לא יודע אם הדברים קשורים אחד לשני.
    אני בן 33 עם אסטמה קלה (ורגישות מסוימת - לא חריפה במיוחד - לאבק)
    תודה מראש על תגובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נחיר סתום וסחרחורות לרגע

הוספת תגובה

• נחיר סתום וסחרחורות לרגע - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    22/11/2011

לא חודש שיש קשר לנחיר הסתום ולסחרחורת
    אולם אם הנחיר ימשיך להיות סתום יש להגיע לבדיקה על מנת לראות אם אין פוליפ בחלל האף או ממצא אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי הסחרחורות

מוטרד
    22/11/2011

תודה על התשובה.

מה לגבי הסחרחורות שהגיעו משום מקום?
    יש ימים שאני חווה סחרחורות של כמה שניות כל אחת.
    ממה הדבר יכול לנבוע?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי הסחרחורות - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    28/11/2011

לסחרחור קיימות סיבות רבות נוירולוגיות, סיבות הקשורות לאוזן הפנימית, ללחץ דם ולגורמים רבים שונים.
    לא ניתן לבצע אבחנה כאן מעל דפי האינטרנט וכאמור אם הבעיה נמשכת יש להגיע לבדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו