שריר תפוס בגרון - דחוף ביותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריר תפוס בגרון - דחוף ביותר
    לין
    23/11/2011

בוקר טוב ושלום רב,
    אני זקוקה לייעוץ שלכם באופן דחוף ביותר, לפני כשבועיים אמא שלי נתקפה כאבים בגרון שבאו לידי ביטוי בקושי רציני בבליעה, בכל דבר החל מאוכל ועד לשתייה לטענה כאילו שיש לה גולה בגרון.
    לאחר שהלכה למומחה לאף אוזן גרון , נאמר לה שיש לה שריר תפוס בגרון היא קיבלה טיפול וכמו כן נאמר לה שזה גם יכול לקחת חודש , מאז הטיפול שהחל מלפני שבוע וחצי בערך היא לא מרגישה שזה עובד, לסירוגין היא מרגישה הקלה אך לא מעבר לזה, וזה שוב חוזר.
    היא מאוד מודאגת מכך , וזה לא נותן לה מנוח וראשה נודד רק למקומות לא טובים והשאלה שלי היא אליכם האם תהליך ההחלמה הוא באמת כזה ארוך ? האם לא צריך לקבל טיפול אנטיביוטי כיון שהיא לא קיבלה, ומתי זה אמור להתחיל להשפיע.

אודה לכם על תשובתכם,
    יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שריר תפוס בגרון - דחוף ביותר - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    28/11/2011

לא יודע מה זה שריר תפוס בגרון- לא שמעתי על דבר כזה. אם זה לא חולף יש להבדק שוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה

תפי
    12/10/2012

האם אמא שלך עשתה בדיקת גסטרו וקיתלה תרופות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו