דלקת בגרון + אפטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בגרון + אפטות
    הילי
    28/11/2011

שלום
    לפני כשבועיים וחצי או קצת יותר הרגשתי כאבים בגרון זה לאחר צינון חזק שהיה לי
    ניסיתי להתעלם לקחתי קלגרון (בד"כ זה עובד) אך אחרי כ 5 ימים שזה לא עבר הלכתי לרופאה שעשתה משטח גרון ויצא חיובי לסטרפ A טופלתי באנטיביוטיקה פנצילין 2 כדורים פעמיים ביום במשך 10 ימים באותו זמן הופיעו לי אפטות על הלשון והלשון נעשתה לבנה
    יומיים לאחר שסיימתי את האנטיביוטיקה ועשה רושם שהעניין מאחורי שוב חזרו כאבי הגרון והאפטות עדיין לא נעלמו זה כבר יותר משבועיים הייתי שוב אצל הרופאה שוב לקחה לי משטח גרון ואני מחכה לתשובה סביר להניח שאכן הסטרפ חזר
    הרופאה אמרה שאין קשר בין האפטות לדלקת אך זה נרעה לי מוזר
    שאלותי הן:
    1. האם ייתכן שהדלקת חזרה למרות שסיימתי את כול המינון שקיבלתי והאם זה עלול לחזור שוב?
    2 האם האפטות והצבע הלבן על הלשון קשורות לדלקת בגרון
    אשמח לתשובה מהירה
    תודה
    הילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בגרון + אפטות

הוספת תגובה

• רק רציתי להוסיף

הילי
    28/11/2011

רק רציתי להוסיף שבכל התקופה עם הכאבים בגרון והפצעים על הלשון אפילו עכשיו זה לא מלווה בחום חום הגוף אצלי נורמלי לחלוטין
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנתיים

הילי
    29/11/2011

קיבלתי את תוצאות משטח הגרון השני מלפני יומיים והתשובה שלילית
    אז למה כואב לי כלכך כמו בפעם הקודמת ולמה האפטות אינן עוברות?
    אשמח אם תוכל לעזור
    תודה
    הילי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו