קנדידה בלשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנדידה בלשון
    אורטל
    01/12/2011

בת 22,לא מעשנת,לא שותה,חולת אסטמה-מטופלת במשאף יומיומי (סרטייד דיסקוס 50/500) כטיפול מונע.
    לפני מס' ימים איבחנה אצלי רופאת א.א.ג יובש במיתרי הקול מאחר וניגשתי אליה עם הרגשת גודש ומשהו תקוע בגרון מלווה בצרידות ושינוי טונים במהלך הדיבור.
    בנוסף,אותרה אצלי קנדידה אלבקינס על הלשון ואני חוששת שזה מתפשט באזור הפה והלוע .
    בהתייעצות עם רופא א.א.ג אחר - אמר כי כדאי לבצע בדיקות לשלילת פטרת של חלל הלוע והלרינקס.
    חשוב לציין-כחודש לאחר שהתחלתי להשתמש במשאף זה ,החלו להופיע סימפטומים אלו של משהו תקוע בגרון,שינוי בטונים תוך כדי דיבור ונק' לבנות על הלשון.אני משתמשת במשאף במשך החודשיים האחרונים.

שאלתי היא:
    מהן הבדיקות האלו והאם הן באמת נחוצות או שעליי לגשת לרופא ריאות כדי לשנות משאף ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנדידה בלשון

הוספת תגובה

• קנדידה בלשון - תגובה

ד''ר רועי הוד
    02/12/2011

משאף סטרואידים יכול לגרום לפטרת בחלל הפה. ניתן לטפל בתרופות שונות כגון ניסטטין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני טיפלתי בקנדידה

הילית
    05/12/2011

שגילו לי במערכת העיכול בטיפול טיבעי עם כמוסות שנקראות שמן אורגנו פראי של סולגאר שהכמוסות האלה מטפלות בפטרת עצמה, מכחידות את החיידקים. זה בנוסף לשינוי תזונתי של תפריט שנתנו לי נטול סוכרים ופחמימות. אולי כדאי לך לבדוק את האופציה הזאת, זה לא קל אבל זה מאוד עוזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני טיפלתי בקנדידה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    10/12/2011

שמח לשמוע שעזר לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו