התמכרות לטיפות אף אלרין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמכרות לטיפות אף אלרין
    אירית
    06/12/2011

שלום רב, אני מאוד לחוצה ומבקשת עזרה. אני סובלת מהתמכרות לטיפות אף אלרין מזה כמה שנים. בימים אחרונים הייתי מאוד מצוננת, באחד הימים יצא לי ליחה עם דם. זה קרה פעם אחד. הייתי אצל אף אוזן גרון שעשה לי לרינגוסקופיה. ושלח אותי לביופסיה דחופה עקב. Suspected neoplasma neofarings unc behavior. תירגתי בבית וראיתי שמדובר בגידול . אני מאוד מוטרדת. מה זה יכול להיות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות לטיפות אף אלרין

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    10/12/2011

לא צריך להכנס ללחץ, יכול להיות ומדובר בשארית רקמת אדנואידים (שקד שלישי) בנזופרינקס(גב האף). צריך להסתכל טוב על המקום ולשקול אם באמת יש מקום לביופסיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון

אירית
    11/12/2011

שלום ותודה רבה על התשובה. ביקרתי איכילוב אצל דר בחוזר שבדק אותו שוב וסיכם ש98% מדובר השאריות של אדנוידים, אך כדי להסיר ספק בכל זאת הפנה אותי לביופסיה שבוע הבא. רציתי לשאול, בזמן האחרון אני סובלת מכאב בשתי אוזניים שהולך וחוזר. מהלחץ אני מקשרת הכל לממצא שיש לי. האם באמת יש לזה קשר? במקביל מרגישה כאב המערות הפנים. תודה רבה על היחס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון - תגובה

ד''ר רועי הוד
    14/12/2011

זה יכול להיות קשור או לא, קשה לדעת, לאחר הביופסיה תוכלי לדעת אם היה קשר בין הממצאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קטנה

אירית
    24/12/2011

שלום שוב.
    ביצעתי ביופסיה באיכילוב אצל ד'ר קורן אילן. הוא אמר שלעין זה.לא נראה רע.
    אמרו לי להגיע בעוד שלוש שבועות כדי לקבל את התוצאות. למה כל כך הרבה זמן? האם זה בסדר? ואם זה חס וחלילה משהו רע, אז למה למשוך כל כך הרבה זמן?.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קטנה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    26/12/2011

ד"ר קורן רופא מצוין ואני בטוח כי נלקחה ביופסיה טובה. בדר"כ זמן עבודה במכון פתולוגי סביב 3 שבועות כך שלא ניתן הרבה לזרז את התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו