מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזק בעקבות עבודה במוקד טלפוניצחי08/12/2011
שלום רב!
אני עובד כיום, זה החודש השני ברציפות במוקד טלפוני.
העבודה היא די אינטנסיבית ובמשמרות של 6-8 שעות בהן אני נאלץ לדבר ארוכות בטלפון עם לקוחות. בשל הרעש במוקד אני נאלץ להצמיד את האפרכסת לאוזן ולדבר בקול רם. יש במהלך המשמרת הפסקה של 20 דק'. (אני משתדל להחליף אוזניים מדי פעם)
שמתי לב לתופעות הבאות:
1. לאחר משמרת ואף במהלכה אני מרגיש תחושה לא נעימה באוזן כאילו התעייפה, ורעשים מאוד מציקים לי.
2. תחושה של צרידות מסויימת בקול בשל הדיבור הרצוף ללא מנוחה.
אני אדם שמאוד מודע לנזקים העלולים להגרם לאוזניים ואף מאוד נזהר בכך (אני גם אודיופיל לצורך העניין). ובבדיקת שמיעה שביצעתי אשתקד, התוצאות היו מאוד טובות, ברמה שאפילו הרופא התלהב.
שאלתי היא האם התופעות הללו מראות על נזק שנגרם לי או מהוות תמרור אזהרה לנזק שעלול להגרם? האם זו תופעה חולפת?
מה מומלץ לעשות כדי להמשיך לעבוד בעבודה הזאת ולהמנע מכל נזק שהוא לשמיעה או למיתרי הקול?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק בעקבות עבודה במוקד טלפוני - תגובה
ד''ר רועי הוד10/12/2011עבודה במקום רועש במשך זמן עלולה לגרום לפגיעה בשמיעה, לכן במקומות עבודה כאלו משתמשים לרב במגינים כגול אוזניות ומבצעים בדיקות שמיעה תקופתיות. על פניו, לא נשמע לי שיש לך בעיה בשמיעה לאחר עבודה לא ממושכת ורק בשל חשיפה לטלפון שלא מגיע לרב לרמות קול גבוהות. בכל אופן, אם אתה מרגיש בעיה, גש להבדק או לבצע בדיקת שמיעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?