רעשים באוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעשים באוזניים
    julia
    10/12/2011

תודה שחזרת שלי ד"ר
    ובכן הראשים הם קבועים אך כנראה התרגלתי זה מה שקורה כשיש לך אורח עקשן.
    למדתי אפילו להירדם עם זה. הרעשים אינם קשורים לפעימות הלב . הרעש הוא כמו גלים רחוקים ולפעמים נוסף רעש צרצרי כזה ובמקביל רעש סטטי כזה שלפעמים אני מצליחה לנטרל אותו מהשמיעה ולפעמים מתעקש להישאר..אני יכולה לתאר מצב של פעם או פעמיים שהתעוררתי בגלל הרעש החזק מהאוזן.

מבחינת ירידה בשמיעה ובכן כן יש לי ירידה בשמיעה לפני שנתיים ולפני חודש בדקתי שוב ולא היה שינוי . המצב עומד היום כמו שהיה לפני שנתיים. ללא שינוי.

כמו שאמרתי אומנם למדתי לחיות עם זה ולפעמים מציק יותר ולפעמים פחות . אבל הייתי שמחה לדעת אם יש אפשרות לדעת על זה יותר ואם יש טיפול ואם יש סיכוי שזה יעלם כמו שזה בא פתאום?

לתשובתך אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעשים באוזניים

הוספת תגובה

• רעשים באוזניים - תגובה

ד''ר רועי הוד
    10/12/2011

לא הבנתי אם יש ירידה בשמיעה לפי בדיקת שמיעה? אם יש ירידה בשמיעה, צריך לראות מה טיבה ומה הסיבה לה. אם הסיבה ניתנת לתיקון, אולי השמיעה תשתפר ואיתה גם הרעש המלווה, אם לא בר תיקון, ניתן לנסות לטפל בטנטון עצמו ע"י תרופות שונות, טיפול התנהגותי או מכשיר שמיעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעשים באוזניים

julia
    10/12/2011

לא דיברו איתי על תיקון בירידת השמיעה.
    וכן היתה ירידה בשמיעה לפני שנתיים. רציתי להגיד שאין הרעה במצב.

נראה שמחר אקבע תור לרופא המשפחה ואקח את כל ההמלצות שלך.

תודה ושבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעשים באוזניים - תגובה

ד''ר רועי הוד
    10/12/2011

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו