יכול להיות שיש פתרון אמיתי לנחירות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יכול להיות שיש פתרון אמיתי לנחירות?
    שירה
    01/02/2008

חברים, קודם כל שבת שלום. למען הסר ספק ולתת אפשרות למנהל האתר להחליט האם המודעה הזו הנה מסחרית או לא - אני אתחיל ואומר שהמודעה הזו הנה קיום הבטחה שלי לחברה מסחרית בגלל שהם החזירו לנו את הזוגיות במלוא מובן המילה.
    רק מי שבאמת סובל מנחירות של בן זוגו יוכל באמת להאריך הבמה המדובר!
    חבר של בעלי עבר בחודש יוני 2007 ניתוח בגרון כדי להפסיק את הנחירות. הוא גר בראש העין ואשתו מאז ומעולם התלוננה על נחירות שהפריעו לה. לאחר כחמישה חודשים הנחירות חזרו וכאילו לא קרה כלום עפו להם 7000 שקלים לפח. הוא מצא במקרה חברה אשר מיצרת מערכת לטיפול בנחירות. לא מבינה בזה אז אל תשאלו אותי. לאחר שהוא בדק את זה על עצמו, הוא סיפר לבעלי וגם אנו השתמשנו במערכת. החברה יושבת ביבנה מול אורבוטק ומי שרוצה עוד פרטים מוזמן לשלוח לי מייל ואני אשמח לעדכן אתכם.
    [email protected]
    שיהיה לכולכם לילות שקטים ותחזירו לעצמכם את הזוגיות

אוהבים אותכם

שירה ומאיר (שכבר לא נוחר) טימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ספרי לנו על איזה עיקרון עובד המכשיר

ד''ר אביגיל ארד
    02/02/2008

חשוב שניידע אם יש איזו טכנולוגיה ולאו דווקא את שם החברה. האם מדובר במסיכת CPAP??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אפשר עוד פרטים?

ליאור (מחו"ל)
    03/02/2008

מנוחר כרוני שרוצה להביא ל"שלום בית"...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו