איבוד חוש הריח והטעם- עזרה!!!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבוד חוש הריח והטעם- עזרה!!!!!!!!!
    פז30
    23/12/2011

אני בחורה בת 30. מצוננת מזה כשבועיים ובשבוע האחרון התחלתי להשתמש באוטריוין לפתיחת אף סתום. (תרסיס בו אני נוהגת להשתמש לעיתים בהם נסתם לי האף- לעיתים גם מאלרגיה) לפני יומיים נטלתי בערב כדור נוסידקס ובבוקר למחרת כדור נוסף. באותו בוקר חשתי שטעם המאכלים לא כתמול שלשום וחוש הריח (שהיה מאוד מפותח אצלי) אבד לחלוטין!!!! איני מריחה דבר, לא בשמים, לא עשן סיגריות. שום ריח- חזק ככל שיהיה!!! אני מניחה שזהו השילוב בין שתי התרופות שגרם לכך ולכן הפסקתי עם הנוסידקס מאותו בוקר, אך כבר יומיים שאיני מריחה דבר!!! וטעם האוכל כמעט ואינו מורגש!! זאת למרות שהפסקתי עם התרופה..
    עד שאפנה לרופא, אבקש לשמוע חוות דעת. אני מאוד לחוצה מהעניין.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ממתינה לתשובה לגבי איבוד חוש הריח

פז30
    25/12/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איבוד חוש הריח והטעם- עזרה!!!!!!!!! - תגובה

ד''ר רועי הוד
    26/12/2011

סביר להניח שאת לא מריחה בשל גודש אפי וחסימה של מעברי האויר שאמורים להוביל את הריח לחלקו העליון של האף. לרב לאחר ימים/שבועות הכל יעבור וחוש הריח יחזור לקדמותו אך ישנם מצבים קיצוניים יותר בהם חוש הריח לא חוזר כלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו