מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבוד חוש הריח והטעם- עזרה!!!!!!!!!פז3023/12/2011
אני בחורה בת 30. מצוננת מזה כשבועיים ובשבוע האחרון התחלתי להשתמש באוטריוין לפתיחת אף סתום. (תרסיס בו אני נוהגת להשתמש לעיתים בהם נסתם לי האף- לעיתים גם מאלרגיה) לפני יומיים נטלתי בערב כדור נוסידקס ובבוקר למחרת כדור נוסף. באותו בוקר חשתי שטעם המאכלים לא כתמול שלשום וחוש הריח (שהיה מאוד מפותח אצלי) אבד לחלוטין!!!! איני מריחה דבר, לא בשמים, לא עשן סיגריות. שום ריח- חזק ככל שיהיה!!! אני מניחה שזהו השילוב בין שתי התרופות שגרם לכך ולכן הפסקתי עם הנוסידקס מאותו בוקר, אך כבר יומיים שאיני מריחה דבר!!! וטעם האוכל כמעט ואינו מורגש!! זאת למרות שהפסקתי עם התרופה..
עד שאפנה לרופא, אבקש לשמוע חוות דעת. אני מאוד לחוצה מהעניין.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובה לגבי איבוד חוש הריח
פז3025/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבוד חוש הריח והטעם- עזרה!!!!!!!!! - תגובה
ד''ר רועי הוד26/12/2011סביר להניח שאת לא מריחה בשל גודש אפי וחסימה של מעברי האויר שאמורים להוביל את הריח לחלקו העליון של האף. לרב לאחר ימים/שבועות הכל יעבור וחוש הריח יחזור לקדמותו אך ישנם מצבים קיצוניים יותר בהם חוש הריח לא חוזר כלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?