ניתוח כריתת שקדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח כריתת שקדים
    חסוי
    23/12/2011

היי,
    אני חייל בן 20 וחצי מטופל במרפאת מאוחדת.. בחצי שנה - שנה האחרונה סבלתי מדלקות גרון חוזרות (קרוב ל7-8 דלקות בתקופת הזמן הנ"ל). הדלקות אצלי נורא רציניות - השקדים מתנפחים ועליהם תפליטים לבנים, אני סובל מחום גבוה ולא מסוגל לזוז לדבר או לבלוע, משותק למיטה במשך ימים.
    התחיל להמאס לי ופניתי לרופא מומחה שהמליץ לי על טיפול מונע באנטיביוטיקה, וכך יצא שבמשך שלושה חודשים בלעתי כדור מוקסיפן 500MG אחד ביום.
    באמת בתקופה זו לא חליתי אפילו פעם אחת שזה די יוצא דופן בשבילי והייתי מבסוט ממש.
    והנה היום, שבוע וחצי אחרי סיומו של הטיפול המונע - אני מחלים מדלקת גרון נוספת ולוקח כרגע אנטיביוטיקה נוספת כדי לטפל בה כך שהטיפול המונע לא צלח בלשון המעטה, והשלב הבא כמו שהמליץ הרופא הוא הניתוח.
    רציתי לשאול האם יש כאן מישהו שעבר חוויה דומה בגיל דומה והניתוח עזר לו? איך היתה ההחלמה? איך בוחרים רופא מומחה (אני במאוחדת)? ובכלל על כל מידע שיכול להועיל לי אני אשמח.

תודה ושבת שלום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח כריתת שקדים

הוספת תגובה

• ניתוח כריתת שקדים - תגובה

ד''ר רועי הוד
    26/12/2011

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו