סינוסיטיס דחוך מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה רבה על תשובה מהירה...

אוסנת
    29/12/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סינוסיטיס דחוך מאוד
    אוסנת
    26/12/2011

בחורף האחרון (הזה) אני סבלתי כבר 3 פעמים מסינוסיטיס.
    לפני שבועיים תפס אותי הצטננות חזקה, זה גרם לזה שאני ללא חוש ריח וטעם.
    מההצטננות הזאת נהיה לי שוב סינוסיטיס. נזלת צהובה מאוד וגודש באף.
    הלכתי לרופא א.א.ג והוא הביא לי מוקסיפן לשבוע+ טיפות אף פליקסונז למשך חודש, פעמים ביום, המוקסיפן לא עזר לגמרי- היו כאבי ראש סבילים ועדיין נזלת צהובה. לפני סיום המוקסיפן הלכתי אליו שוב והוא הביא לי אוגמנטין. אני שותה כבר 4 ימים את האוגמנטין עדיין נזלת צהובה, כאבי ראש שנגרמים לדעתי מגודש באף.
    בנוגע לגודש באף אני מרגישה שיפור כי חוש הריח שלי בא והולך בהתאם לסתימה באף.
    מה עושים עם הנזלת הצהובה? להמשיך אוגמנטין? ללכת שוב אליו?
    בבקשה עזרה.........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סינוסיטיס דחוך מאוד

הוספת תגובה

• סינוסיטיס דחוך מאוד - תגובה

ד''ר רועי הוד
    26/12/2011

צריך לסיים 10 ימי טיפול מלאים של אנטיביוטיקה וכמובן פליקסונייז, אם לא יהיה שיפור סביר לאחר הטיפול, גשי לבדיקה חוזרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סינוסיטיז

אוסנת
    29/12/2011

תודה רבה על התשובה אבל הרופא שלי נתן לי אוגמנטין ל7 ימים בלבד (לפני זה לקחתי מוקסיפן 4 ימים) האם זה מספיק?
    האם אפשר לטפל בבעייה שהסינוסיטיס תמיד חוזר? יש משהו לעשות או שפשוט לסבול את זה? האם סאונה עוזרת?
    שוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סינוסיטיז - תגובה

ד''ר רועי הוד
    29/12/2011

לא צקיך לסבול זה בטוח. קשה לי לענות ללא בדיקה. סהכ 10 ימי טיפול זה מספיק אז לאחר שבוע אוגמנטין מקווה שדברים יסתדרו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו