לבגן על האוזניים במסיבות רועשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבגן על האוזניים במסיבות רועשות
    אני
    26/12/2011

שלום רב. אשמח לדעת איך ניתן להגן על האוזניים במסיבות רועשות (חתונות, סילבסטר), שמתקיימות במקומות סגורים. (מלבד שימוש באטמי אוזניים).שמעתי על הפסקות שצריך לעשות- באילו פרקי זמן? האם היחשפות לרעש כזה היא בעייתית? (במידה ויש מגני אוזניים), כמה זמן "מומלץ" להיות במקומות כאלה ע"מ לא להיפגע? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לבגן על האוזניים במסיבות רועשות - תגובה

ד''ר רועי הוד
    26/12/2011

אין הוראות חד משמעיות. אם אפשר לשים אוזניות או אטמים עדיף. חשיפה לרעש יכולה לגרום לנזק גם לאחר מספר שניות, תלוי בעוצמת הקול ובזמן שחשופים לו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להגן על האוזניים מפני רעש

אני
    26/12/2011

תודה על התשובה ד"ר. למה הכוונה שיכול להיגרם נזק גם תוך זמן קצר? האם יש המלצות כלשהן? חשוב לי להגן על השמיעה. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להגן על האוזניים מפני רעש - תגובה

ד''ר רועי הוד
    26/12/2011

התכוונתי שגם חשיפה קצרה מאוד לעוצמה קיצונית (פיצוץ) יכול לגרום לנזק בלתי הפיך. הכי חשוב זה להמנע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו