מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוזנייםעדי27/12/2011
שלום,כבר בערך חצי שנה אני סובלת מגירוי באזניים,התופעה היא כזו: מגרדות לי האוזניים , (בערך כמו גירוד של עקיצת יתוש ,כלומר ממש חזק),מתי שאני לא מתאפקת ומגרדת אז זה מתנפח וכואב ולא מבפנים אלא כל האוזן מבחוץ,אני לא יכולה לגעת בה. אחר כך זה עובר בערך אחרי שבוע,אני הייתי אצל כל מיני רופאי אאג, נתנו לי משחה נגד גירויים בטאקורטן, וטיפות חומצת בור, אני מורחת זה מפסיק מעט את הגירוי ואז שוב מתחיל. אני משתגעת מזה מאוד מפריעה לי. חייבת לציין גם שהשעווה היא מאוד כהה,ובזמן הדלקת היא צהובה נוזלית ובעל ריח מוזר.נוסיתי להבין מה זה אצל הרופאים, אחד אמר לי שאני צריכה לשטו, את האוזניים עם מים, כאשר אמרתי לה שאני יודעת שאסור, היא אמרה לי לא מותר ושאני אחפש באינטרנט איך עושים את זה .השני אמר לי לא לגרד ולא לשטוף ואפילו לא לנקות.אני מיואשת אשמח אם תוכלי לעזור לי.
תודה עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוזניים - תגובה
ד''ר אביגיל ארד27/12/2011דלקת אוזן חיצונית נגרמת כתוצאה מעור לא בריא או מגורד בשילוב עם חשיפה למים. שעווה ניתן לשטוף במים או לשאוב, על ידי רופא בלבד, בתנאי שהאוזן אינה מודלקת. עליך לחדול מהגירוד כי את פוצעת את עצמך. אם מדובר בהתנפחות של האפרכסת החיצונית כדאי לפנות גם לרופא עור, אולי הטיפול שלו יהיה יעיל יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?