ד"ר רועי הוד שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר רועי הוד שלום
    רועי
    05/01/2012

שאלתי אותך בעבר ואני ממשיך את הסיורים שלי בין רופאים ועדיין לא מוצא מזור.

כאמור בן 28 ,שנים של ליחות בלי פוסקות כל יום כל היום כל השנה,
    הליחה מלווה בריח שלא ברור אם מגיע מהליחה עצמה,או מחיידקים שנוצרים עליה בגרון,או בכלל מקריפטות השקדים.

הדבר היחיד שעזר זה דיפרוספן.אלרגיה בבדיקות דם הודגמה באופן קל ביותר לקרדיט האבק,אך הליחה היא תמידית ולא תלויה כמעט בדבר ובפרט לא לארגיה לאבק.

עכשיו התחלתי טיפול של שבוע בציפרודקס אחרי ששני רופאים המליצו לי,הליחה לא מפסיקה רק הקלה בריח.כבר קיבלתי בעבר זריקת צפטריאקסון בקשר למחלת מין וזה כמובן לא פתר את בעייתי הליחה.

ההצעה לפתרון אצלי היא כדיקלמן:
    1.סיום שבוע של ציפרודקס 500 -פעמיים ביום.
    2.בדיקה של פטריות בבדיקה שנעשית באיכילוב.
    3.יישור מחיצה והקטנת קונכיות(ואולי גם השטחת שקדים).

מה שרציתי לשאול בעיקר על סעיף 2.
    האם נתקלת בתופעה של פטרייה?מדוע אם כן לא ניתן לראות אותה בבדיקה האנדוסקופית?(בבדיקת הCT הודגם איורור מלא של הסינוסים,למעט פופיל קטן בתחת הסינוס המקסילרי שלא נראה שהוא הגורם).
    אני לא יכול לעבוד ולפתח קשר זוגי ואני כל היום רק חושב ומחפש מה זה יכול להיות.

אנא עזור לי,האם באמת ישנה אפשרות לפטרייה?ואם כן איך אפשר להילחם בה ומדוע היא לא ניצפת בבדיקת האנדסקופית?מדוע הדיפרוספן עזר בצורה כל כך מוחלטת והפסיק את הליחה לחלוטין?האם ברפואה של היום לא ניתן להסיק מסקנות ברורות יותר לגבי מקור או סיבת הליחה כאשר דיפרוספן(קורטיזון) עוזר באופן כל כך מוחלט?האם הוא אמור לעבוד גם במקרה של פטריה?

כל כיוון שיעלה בראשך יועיל לי..אני ממש אובד עיצות ולא רואה את עצמי מתקיים ככה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר רועי הוד שלום

הוספת תגובה

• והאם הבדיקה Sputum culture

רועי
    05/01/2012

שעשיתי בקופת חולים והראתה ש"אין ממצא פתוגני",כוללת גם בדיקת פטריות?
    (פשוט ירקתי את הליחה לתוך כוס שתן,האם זו בדיקה מספקת?הליחה הרי צהובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והאם הבדיקה Sputum culture - תגובה

ד''ר רועי הוד
    05/01/2012

לאור כל הסיפור והפרטים לא יהיה מנוס מלבדוק אותך. לליחה סיבות רבות, חלקן נובע מרפלוקס, חלקן מאלרגיה, חלקן ממקור תחתון. פטריה בדר"כ נראית לעין ומופיעה לרב אצל מדוכאי חיסון או כאלה שלקחו זמן רב טיפול אנטיביוטי. גש להבדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבר נבדקתי אצל כמה רופאים

me
    05/01/2012

כבר נבדקתי אצל כמה רופאים ואפילו נסעתי לחיפה במיוחד לרופא שדיי האמנתי בו לפני יומיים.

הליחה יורדת לגרון מכיוון האף(אפילו צילמתי את זה דרך הפה).והדיפרוספן עזר לחלוטין.כדורים שונים נגד אלרגיה לא עזרו.אז איזה עוד כיוון יכול להיות?

באיזה בי"ח אתה עובד?השרון או בלינסון?אני פשוט מעוניין להגיע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והאם ניתן לקחת ביופסיה

רועי
    06/01/2012

מאזורים מסויימים באף ולקבל מהן תוצאות מסויימות שאולי יעזרו בפתרון?

פשוט דרושה יצירתיות במקרה שלי ואני לא יכול לסייר בין 20 א.א.ג-ים.אז אני מנסה לחפש כיוון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והאם ניתן לקחת ביופסיה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    07/01/2012

מוזמן לקבוע תור למרפאת א.א.ג בילינסון. 039377146

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו