אוזניים סתומות בעקבות צינון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוזניים סתומות בעקבות צינון
    הדס
    12/01/2012

שלום,
    אני כבר שמונה ימים חולה - זה התחיל מצרידות ושיעול קל, עבר לנזלת שקופה ושיעול חריף, אחרי זה חום (עד 38.5), כאבי ראש ונזלת צהובה (כולם כבר 5 ימים). הכאב ראש מתחזק כשמורידים את הראש. בימים האחרונים יש הקלה בשיעול, עדיין יש נזלת צהובה, והאוזניים מציקות לי כבר 5 ימים.
    הייתי אתמול אצל רופא משפחה ששלח אותי לצילום ריאות. הצילום יצא תקין והרופא המליץ על מנוחה.
    היום נסתמה לי לחלוטין אוזן שמואל ואני סולבת מזה מאוד מאוד. אני לועסת, מפמפמת וכלום לא עוזר. איך אפשר להקל על המצב עם האוזן? האם היא תיפתח לבד, צריך לבדוק את זה? מעולם לא היו לי בעיות אוזניים בעבר. יש משהו שאני יכולה לעשות או לקחת כדי להקל, אני לא מצליחה לתפקד מאז שהאוזן נסתמה :-( נהייתי עצבנית וחסרת סבלנות ואני פשוט סולבת.

אשמח לכל עצה.
    תודה, הדס,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לציין - דקסמול קולד

הדס
    12/01/2012

בימים האחרונים התחלתי לקחת כדורים של דקסמול קולד שעוזרים לי לתפקד חלקית במהלך היום, בעיקר כי כואב פחות. האם הכדורים האלו רק מעכבים את ההחלמה שלי או שיכולים באמת לעזור לצינון ולסימפטומים שלו (מלבד שיכוך כאבים והורדת חום)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין - דקסמול קולד - תגובה

ד''ר רועי הוד
    14/01/2012

כנראה ומדובר בנוזלים באוזן לאחר צינון, דבר שחולף לרב ללא טיפול. במידה וממשיך מעבר לשבועיים שלושה יש לפנות לרופא לקבלת טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו