מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוזניים סתומות בעקבות צינוןהדס12/01/2012
שלום,
אני כבר שמונה ימים חולה - זה התחיל מצרידות ושיעול קל, עבר לנזלת שקופה ושיעול חריף, אחרי זה חום (עד 38.5), כאבי ראש ונזלת צהובה (כולם כבר 5 ימים). הכאב ראש מתחזק כשמורידים את הראש. בימים האחרונים יש הקלה בשיעול, עדיין יש נזלת צהובה, והאוזניים מציקות לי כבר 5 ימים.
הייתי אתמול אצל רופא משפחה ששלח אותי לצילום ריאות. הצילום יצא תקין והרופא המליץ על מנוחה.
היום נסתמה לי לחלוטין אוזן שמואל ואני סולבת מזה מאוד מאוד. אני לועסת, מפמפמת וכלום לא עוזר. איך אפשר להקל על המצב עם האוזן? האם היא תיפתח לבד, צריך לבדוק את זה? מעולם לא היו לי בעיות אוזניים בעבר. יש משהו שאני יכולה לעשות או לקחת כדי להקל, אני לא מצליחה לתפקד מאז שהאוזן נסתמה :-( נהייתי עצבנית וחסרת סבלנות ואני פשוט סולבת.
אשמח לכל עצה.
תודה, הדס,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין - דקסמול קולד
הדס12/01/2012בימים האחרונים התחלתי לקחת כדורים של דקסמול קולד שעוזרים לי לתפקד חלקית במהלך היום, בעיקר כי כואב פחות. האם הכדורים האלו רק מעכבים את ההחלמה שלי או שיכולים באמת לעזור לצינון ולסימפטומים שלו (מלבד שיכוך כאבים והורדת חום)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין - דקסמול קולד - תגובה
ד''ר רועי הוד14/01/2012כנראה ומדובר בנוזלים באוזן לאחר צינון, דבר שחולף לרב ללא טיפול. במידה וממשיך מעבר לשבועיים שלושה יש לפנות לרופא לקבלת טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?