אדום באף ומגרד,כמו פיצעון מה זה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדום באף ומגרד,כמו פיצעון מה זה?
    דנה
    05/02/2008

שלום
    אתמול כשהתעוררתי ראיתי סימן אדום על האף כמו פריחה כזאת, היה נראה כאילו ישנתי על האף או מחצתי אותו בדרך כלשהי בשנתי,אבל לא נראה לי שזה בגלל זה
    זה ממש מציק לי,ממש אדום ,מן גירוי כזה כמו פיצעון כאילו השתשפשתי בקיר או משהו כזה
    זה צמוד לנחיריים כלומר באף התחתון יותר,וכשאני נוגעת בזה זה קצת מחוספס,יכול להיות שזה פיצעון או משהו אחר אין לי מושג,זה רק אדום מאד ומציק מאד
    מה אפשר לעשות?
    אני חייבת שזה יעבור מהר,יש לי מבחן בעוד כמה ימים (אני סטודנטית) לא נעים ללכת ככה :(
    נ.ב
    יכול להיות שזה נובע מלחץ,בגלל המבחן שיש לי?(פצעי חרדה/מתח/לחץ)
    תודה רבה על העזרה ד"ר
    ממני
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זהום

ד''ר אביגיל ארד
    05/02/2008

נשמע שמדובר בזיהום בעור האף. לרב נובע מזקיקי השערות שמזדמים והזהום מתפשט. במיוחד אם מצוננים ומקנחים הרבה או אם מחטטים באף. את צריכה משחת סינטומיצין 3% ולמרוח בתוך הנחיריים וסביבם שלוש פעמים ביום. אם אין שיפור והאף אדום ונפוח צריך לעיתים אפילו אנטיביוטיקה דרך הפה. לא לקלף את הפצע באף. לגשת לרופא שיבדוק ויתן מרשם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אני מקווה שזה יעזור לי :)

מרוצה
    05/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו