סינוסיטיס כרוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינוסיטיס כרוני
    אישה
    23/01/2012

לפני כ-6 שנים עברתי ניתוח פס. בגלל סינוסיטיס כרוני. מאז הניתוח אין לי כאבי ראש ופנים. מלפני חודשיים יש לי הפרשה מוגלתית (ירוק בהיר) אחורית מהאף ולפעמים בקושי מצליחה לשחרר דרך הפה. כאילו תקוע לי הנזלת, ויש מעט סתימה באף. מה שעוזר לי לנשום טוב זה טיפות אוטריוין פעמיים ביום. בעבר קיבלתי אוגמנטין 875 וגמרתי עם המגולה, היות והתרופה הזאת מחלישה אותי עד מאד ואני חייבת לתפקד ואני אישה עובדת, אני דוחה ודוחה את ביקורי ברופא אאג בתקווה שאולי יום אחד הסינוסיטיס יחלוף גם בלי אוגמנטין. שאלתי: האם זה באמת יחלוף בלי טיפול אנטיביוטי? ב. לאחרונה יש לי טעם רע בפה ונודף מפי ריע רע, איזה תרופה עלי לבקש מרופא משפחה (כדורים) שיהרוג את הריע הרע שיש לי בפה. אני סובלת וגם האנשים שעומדים לידי סובלים מיזה מאד. ממש מרגישה אי נעימות. וגם התחלתי לנחור ( בעלי מתלונן..). האם זה זה קשור למחלה הכרונית של הסינוסיטיס?. אני מקפידה בצחצוח שיניים וניקוי אבנית. אודה על התייחסותך לכתיבתי וסליחה על האריכות. הרבה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סינוסיטיס כרוני

הוספת תגובה

• סינוסיטיס כרוני - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    24/01/2012

יכול בהחלט להיות שהבעיה קשורה שוב למחלה בסינוסים אולם רק בבדיקת האף עם סיב אופטי נוכל לומר מה הבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו