חורים באזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חורים באזניים
    גילה
    05/02/2008

שלום. לפני שבוע וחצי עשיתי חורים באזניים בפעם הראשונה (אני בת 27...) באמצעות אקדח ועגילים רפואיים. אני מורחת סינטומיצין 3% סביב העגיל ומסובבת אותם, ומנקה עם אלכוהול פעמיים ביום. לפני שלושה-ארבעה ימים החל לגרד לי מאחורי האוזן באיזור העגיל והפך לפריחה קלה. יש לציין כי החורים עצמם לא מגרדים או כואבים וגם לא מודלקים. מה לעשות עם זה? האם להפסיק עם הסינטומיצין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חורים באזניים

הוספת תגובה

• פריחה

ד''ר אביגיל ארד
    05/02/2008

אולי את אלרגית למישחת הסינטומיצין. העגילים עצמם אמורים להיות היפואלרגיים. בקשי מהרופא משחה על בסיס אחר, אם את בכלל עוד זקוקה למשחה אנטיביוטית , שמעורבת בקצת משחה סטרואידלית, ואני בטוחה שזה ישתפר. מתי את מחליפה לעגילים מזהב??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתגובה

גילה
    06/02/2008

אני כבר כמעט שבועיים עם העגילים הרפואיים, אני יכולה כבר להחליף אותם? שימוש אחר בסינטומיצין מעולם לא גרם לי לפריחה, אבל כרגע כל האזור מגרד לי נורא, כדאי בכלל להחליף עגילים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדאי

ד''ר אביגיל ארד
    07/02/2008

כדאי להחליף משחה ועגילים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו