מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופה בבקשהמלי29/01/2012
שלום רב,
מתנצלתמראש שארוך רק חייבת לתאר את השתלשלות הדברים.
אני בשבוע 36 להריוני. מרגישה רע מיום שישי לפניי שבוע וחצי.מצוננת, מקוררת משתעלת.
ביום שלישי התחילו כאבי אוזניים קשים ואוזניי נסתמו, הגעתי לאף אוזן גרון שאמר שיש דלקת חריפה ונוזלים באוזניים ונתן לי טיפות ותרסיס אף שהם ממש כוסות רוח למת.
אחריי שלוש שעות הרגשתי ממש רע,נסתם לי האף ורופא המשפחה אבחן דלקת ריאות וסינוסיטיס חריף מאוד.
נתן לי בגלל ההריון מוקסיפן וביום שישי הואיל ולא הייתה הטבה אלא החמרה שינה לזינט בעיקר בגלל שהתחילו לי כאבים אדירים בתוך העין.בנוסף ראולין, טיפות אוזניים, טיפות לאף וזהו.
אני מיום שלישי שעבר מקיאה כמות אדירה של גושי ליחה ירוקים ענקיים-סליחה מקרב לב על התיאור המזעזע ומשפריצה נזלת ירוקה לכל עבר. אוזן אחת שלי סתומה עדיין לחלוטין. אני לא ממש מצליחה לנשום, ישנה,, אם בכלל רק בחצי ישיבה וגם אז נתקפת התקפי שיעול והקאת ליחה שגורמת להקאה מלאה מדיי שעה-שעתיים.
הדקירות של הדלקת ריאות כמעט לגמריי עברו אבל הסתימה באף ובמצח ובאוזניים והמחנק האדיר לא פחתו כלל.
המרקם והצבע של הנזלת והליחה השתנה מירוק לצהבהב אבל נעשה יותר כמו גומי.
לא יודעת כבר מה לעשות. לשנות אנטיביוטיקה? איזה עוד פתרונות יש?
אני נכנסת ביום שלישי הבא לחדר לידה בשבוע 37+4 בגלל סוכרת ורעלת ואני פשוט תשושה,גמורה ומיואשת ולא אוכל ללדת כך.
אנא עצתך ועזרתך. לא ישנתי כמעט שבוע.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה בבקשה - תגובה
ד''ר אביגיל ארד01/02/2012אם הזינאט לא הועיל (חשוב לקחת אחרי אוכל) ניתן להחליף לאוגמנטין. לא לוותר על טיפות או תרסיס לאף כדי להוריד גודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)