גוש בגרון מתגבר כשאני שרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש בגרון מתגבר כשאני שרה
    רוני
    18/02/2012

שלום.
    אני בת 27. בריאה.
    בימים האחרונים יש לי מעין תחושה של גוש בגרון. התחושה לא מלווה בקשיים בבליעה או בנשימה, וגם לא בכאב או צרידות.
    היא מורגשת כמעט כל הזמן, ומתגברת כשאני שרה/ מרבה בדיבור/ רעבה.

מה זה יכול להיות?

אודה לתשובתכם בהקדם,
    רוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש בגרון מתגבר כשאני שרה

הוספת תגובה

• תחושה של גוש בגרון - תגובה

ד''ר אביגיל ארד
    19/02/2012

לרוב זה סימפטום של רפלוקס. זה מצב בו עולה חומצה מהקיבה לגרון וגורמת לנפיחות קלה בפתח הושט המורגשת כגוש בבליעה. בכל אופן גשי לאאג לבדיקה אך בינתיים לצמצם בקפאין, מזון חריף חמוץ או מטוגן, עישון, אלכוהול עגבניות וחצילים. לא תמיד זה מלווה בצרבת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בענין א א ג

רחלי שביט
    10/01/2013

אני עברתי ניתוח ביום א6.1.13 הורדי לי צציטה וכן יבלת על מתרי הקול. אני מרגישה בדיוק מה שתואר לפני כאילו משהוא תקוע בגרון . זה גורם לי להקיא האם זה יעבור הוא ישאר קבוע .? נתנו לי אימפרודקס פעמים ביום . תעזרי לי בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בענין א א ג - תגובה

ד''ר רועי הוד
    11/01/2013

בדר"כ חולף ככל שמתרחקים מהניתוח. תמשיך עם אומפרדקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוש בבליעה

רחלי שביט
    22/01/2013

תודה רבה. זה באמת חלף אחרי שבוע .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו