האם יש לי ממה לדאוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש לי ממה לדאוג
    ליאת
    19/02/2012

שלום,

כבר בערך חודשיים שאני סובלת מכאבים חוזרים ומציקים בגרון והצטננויות חוזרות.

לפי חודש מהכאבים האלה עבר לסינוזיטיס, שאני סובלת ממנו בד"כ, לקחתי אנטיביוטיקה מוקסיפן במשך שבוע. כשסיימתי, לאחר שבוע בערך , חזרו הכאבים בגרון, התנפחו הבלוטות כמו כדורי פינגפונג והרופא נתן לי רפאפן והמליץ על ויטמין C, לקחתי 8 ימים שהיו מלווים בכאבי ראש, סחרחורות ואי יציבות, לחץ בעורף ובאוזן ימין. יומיים אחרי שסיימתי את האנטיביטיקה חזרו הכאבים בגרון שוב עם גודש באף בעיקר בימין ולחץ חזק יותר בעורף, באוזן ובראש - בצד ימין בעיקר, בעיניים ובכלל.

יש להדגיש כי בילדותי היה לי חור בעור התוף באוזן ימין ועם השנים נסתם.

רציתי לדעת אם זה יכול להיות שאיך שאני מסיימת אנטיביוטיקה הכל חוזר, והאם התסמינים האלו צריכים להדאיג?

אודה לכם על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש לי ממה לדאוג

הוספת תגובה

• האם יש לי ממה לדאוג - תגובה

ד''ר אביגיל ארד
    19/02/2012

החורף הזה משופע בהצטננויות, חלקן ממושכות. לא כל כאב גרון מצריך אנטיביוטיקה. לא ציינת מה גילך או עיסוקך אולם קיימות הדבקות רבות בין אנשים הנמצאים יחד בחדר לא מאוורר. גשי להיבדק על ידי מומחה אאג. שתי הרבה. אווררי את החדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו