אפטות בגרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפטות בגרון
    שירה
    09/02/2008

כבר כמה ימים יש לי כאבים בבליעה מוזר אבל לא של אוכל- יותר של רוק. זה אולי המשך של ברונכיטיס שאובחן לפני כשלושה שבועות קיבלתי זינת ולא סיימתי( נותרו 5) עכשיו יש שיעול כבד מאוד ומכאיב ביותר- בחזה בגב בריאות ובגרון וליחה צמיגה מאוד, ממש קשיחה, כהה, שקשה לי מאוד להוציא וגם גילתי כמה אפטות על השקדים האמת, לא נעים להודות אבל אני לא בטוחה שזה השקדים- זה השטחים בלוע שנמצאים מצדדיו של הענבל...
    הרופא בדק ( לפני 3 ימים ) ורשם לי אריוס שזה בכלל תרופה לאלרגיה!! מוזר. לא נראה לי שזאת אלרגיה. אני סובלת מאלרגיות כבר הרבה שנים ואף פעם זה לא התבטא בצורה כזו.
    עכשיו יום שישי כך שאין מצב לראות רופא עד יום ראשון אבל רציתי לשאול אם יש משהו שאפשר לעשות בינתיים כדי להקל איכשהו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפטות בגרון

הוספת תגובה

• אפטות

ד''ר אביגיל ארד
    09/02/2008

אפטות מרובות בלע הן לרב זיהום ויראלי. יכול לקרות כשהגוף נחלש. אם אכן אלו אפטות, אין הרבה מה לעשות. אפשר לגרגר מים עם מעט סודה לשתיה, למצוץ משהו כמו קלגרון כדי להקל על הכאב, להשתמש במשככי כאבים ולאכול דברים קרירים ונעימים בגרון. קחי את כל האנטיביוטיקה שקיבלת לברונכיטיס ומשהו לרכך ליחה. שתי הרבה נוזלים. סבלנות. אם תוך שבוע האפטות לא יעלמו צריך לבדוק שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו