מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפטות בגרוןשירה09/02/2008
כבר כמה ימים יש לי כאבים בבליעה מוזר אבל לא של אוכל- יותר של רוק. זה אולי המשך של ברונכיטיס שאובחן לפני כשלושה שבועות קיבלתי זינת ולא סיימתי( נותרו 5) עכשיו יש שיעול כבד מאוד ומכאיב ביותר- בחזה בגב בריאות ובגרון וליחה צמיגה מאוד, ממש קשיחה, כהה, שקשה לי מאוד להוציא וגם גילתי כמה אפטות על השקדים האמת, לא נעים להודות אבל אני לא בטוחה שזה השקדים- זה השטחים בלוע שנמצאים מצדדיו של הענבל...
הרופא בדק ( לפני 3 ימים ) ורשם לי אריוס שזה בכלל תרופה לאלרגיה!! מוזר. לא נראה לי שזאת אלרגיה. אני סובלת מאלרגיות כבר הרבה שנים ואף פעם זה לא התבטא בצורה כזו.
עכשיו יום שישי כך שאין מצב לראות רופא עד יום ראשון אבל רציתי לשאול אם יש משהו שאפשר לעשות בינתיים כדי להקל איכשהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפטות
ד''ר אביגיל ארד09/02/2008אפטות מרובות בלע הן לרב זיהום ויראלי. יכול לקרות כשהגוף נחלש. אם אכן אלו אפטות, אין הרבה מה לעשות. אפשר לגרגר מים עם מעט סודה לשתיה, למצוץ משהו כמו קלגרון כדי להקל על הכאב, להשתמש במשככי כאבים ולאכול דברים קרירים ונעימים בגרון. קחי את כל האנטיביוטיקה שקיבלת לברונכיטיס ומשהו לרכך ליחה. שתי הרבה נוזלים. סבלנות. אם תוך שבוע האפטות לא יעלמו צריך לבדוק שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?