בלוטת התריס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטת התריס
    נינה
    28/02/2012

שלום
    הנני בת 20 לפני כשנתיים התגלה אצלי תת פעילות בבלוטת התריס זה תורשתי במשפחתי אמי ואחותי גם הן סובלות מתת פעילות וכרגע אחי יש לו חשד אף הוא לתת פעילות בבלוטה..מאחר ובזמן האחרון שמעתי על הרבה מקרי גידול בבלוטה נכנסתי ללחץ אני הבחנתי שיש לי מין נפיחות קלילה בצוואר ואני אף חושבת שנפיחות זו הייתה תמיד..הייתי אצל רופא משפחה שטען שזה כלום ושזה לא נחשב לנפיחות..הבחנתי גם שיש לי בלוטה קטנה מתחת לאוזן שמאל בצוואר מה שלא מוסיף שקט!! למרות שיכול להיות שזו בלוטת לימפה..שאלתי היא האם גיל 20 גם נמצא בקבוצת הסיכון?? מה התסמינים?? יש לציין שלפני כחודש ורצת עשיתי בדיקות דם שיצאו תקינות..בדיקות דם יכולות להרגיע?? בבקשה את התייחסותכם.תודה רבה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטת התריס

הוספת תגובה

• בלוטת התריס - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    06/03/2012

אין קשר בן גידול לפעילות או תת פעילות של בלוטת התריס. אף בדיקת דם לא יכולה לגלות גידול אם ישנו. יש לגשת לבדיקה רפואית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו