מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אולי אבני שקדים?יניב03/03/2012
שלום רב,
מזה שנים רבות תהיתי ואף ביקרתי באין ספור את רופאי האף אוזן גרון בתקווה שיעזרו לי להבין מדוע אני "חש"מידי פעם בגוש בגרון ושאני לא מסוגל להוציא אותו או לבלוע אותו. כאשר התמזל מזלי וכן הצלחתי בדרך לא דרך להוציא את הגודש הזה, זה נראה כגוש מאד מאד צמיגי (דביק נורא בצבע חום/צהב כהה) אציין כי כאשר אני חש באותו גוש יש ריח רע מהפה.
בכל אופן היום שהדבר הזה נעשה מאד מאד מטרד עבורי עד כדי כך שאני מתעורר באמצע הלילה לגרגר מי מלח בתקווה שזה יעזור לי,הבנתי שהסימפטומים הנ"ל מתארים אולי "אבני שקדים" אם כי לפי תמונות באינטרנט זה לא תמיד נראה אותו הדבר. אני ממש סובל מהתופעה הזו. הייתי בטוח כל החיים הגודש הזה הוא כתוצאה של נזלת אחורית או משהו דומה שיורד לגרון ונתתקע מאחר והוא צמיג.
אודה לך מאד על הכוונה לטיפול בבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי אבני שקדים? - תגובה
ד''ר דן גוטמן06/03/2012כל האפשרויות שהעלת יכולים להתאים אבל יש לגשת לבדיקה יסודית של א.א.ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?