בעיה - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה - דחוף
    GAL
    12/03/2012

אני נמצאת כרגע בהריון עבורי זוהי תקופה של לחץ וחרדה , בוכה המון.
    לאחרונה קורה לי דבר מוזר באוזניים, יש לי מין התקפים כאילו התוף כל הזמן זז פנימה, החוצה, כמו אוויר שנכנס ויוצא מתנדנד, כשאני קמה בבוקר הכל בסדר, כשאני עם מכשיר אדים הכל בסדר אבל שאני יוצאת בשעה 11.00 לערך בכל יום מתחילה התקפה של התופעה הזו, הרופאים שללו דלקת , כשאני נכנסת למקום סגור יש שיפור קטן, אך כשאני בחוץ זה ממש התקפה, זה יכול לעבור מאוזן לאוזן יום ימין יום שמאל, אני מפמפמת אבל זה לא עוזר.
    הבנתי שהצנרת סתומה ואני משתדלת לא לבכות, השאלה כמה זמן?
    מה יהיה???
    אני חוששת שזה לא יעבור, נתנו לי סינופד 1 ביום ופלקסונייז 2 ביום,הסינופד לא ממש עוזר, הפלקסונייז נראה לי יותר יעיל אם כי הבעיה לא נפתרת ואני נאלצת לשבת בבית עם מכשיר אדים כרגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה - דחוף

הוספת תגובה

• בעיה - דחוף - תגובה

ד''ר אביגיל ארד
    23/03/2012

בהריון יש בכלל יותר גודש באף. לא ציינת באיזה שבוע את אבל אני לא אוהבת לתת סינופד בהריון. תסתפקי בפליקסונייז או בתכשיר דומה טוב בשם אבמיס. אפשר גם לקנות תרסיס מי מלח ולהשתמש מספר פעמים ביום. מאחלת שהכל יעבור בהצלחה ובשלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו