מכשיר שמיעה לאפילפסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר שמיעה לאפילפסיה
    עדן
    16/03/2012

שלום :)
    אני בן 15 ויש לי אפילפסיה בשינה. לכן אחד מהדברים שהיא גורמת ביום זה אאורה שקשורה לאוזן השמאלית שלי. כשיש רעשים חזקים וחדים (כמו צרחה או זמזום חזק) אז מתחיל להיות לי רעש חזק באוזן שמכאיב לי ולפעמים גם גורם לאאורות נוספות במקביל ואפילו למיני-התקפי אפילפסיה בזמן שאני בהכרה.
    עלה לי רעיון שאולי עם מכשיר שמיעה על אוזן שמאל, שיטשטש לי במידה את השמיעה, יהיו פחות אאורות. קשה מאוד להתרגל לאאורה הזאת כי זה לא רק מעצבן, זה גם מכאיב נורא באוזן ולפעמים הכל הצד השמאלי של הפנים.
    זה נשמע רעיון אפקטיבי??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר שמיעה לאפילפסיה

הוספת תגובה

• תוספת

עדן
    16/03/2012

קראתי עוד טיפה, והבנתי שהרעש הזה נקרא טיניטוס פועם ושיש איזה טיפול ארוך בו. אני רק שואל אם קיים מכשיר שמיעה שמטשטש ומנמיך את השמיעה ואם זה בכלל אפקטיבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר שמיעה לאפילפסיה - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    21/03/2012

לא נראה לי שמכשיר שמיעה יעזור, הוא רק יכול להגביר את תחושת הטינטון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו