ניתוח אף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח אף
    17/03/2012

בת 38, רציתי לדעת לגבי ניתוח פלסטי באף, אני סובלת מנזלת כרונית והבנתי שאחרי הניתוח אסור לקנח את האף במשך כמה ימים ואצלי זו בעיה כי כל הזמן מנוזלת.
    שאלתי את השאלה גם בפורום ניתוחי אף שם נאמר לי שניתוח פלסטי באף יכול גם לגרום לבעיות בנשימה וכיוון שאני סובלת מנזלת כרונית זה עלול להגביר קשיים בנשימה, האם נכון? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח אף

הוספת תגובה

• ניתוח אף - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    21/03/2012

צריך להבדק ולראות ממה נובעת הנזלת הכרונית. יש לטפל בסיבה שגורמת לנזלת כרונית ורק לאחר מכן לבצע את הניתוח הפלסטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובתך

22/03/2012

זו הבעיה שעד היום כבר שנים לא נמצא פתרון הייתי אצל רופאי א.א.ג שתמיד נותנים לי טיפות שלא עוזרות או כדורים גם אצל רופא אלרגולוג שעשה לי טסטים לאלרגיה שנמצאו שליליים גם ממנו קיבלתי כדורים שלא עזרו והוא אף אמר שאין פתרון לבעיה.
    גם אחותי סובלת מנזלת כרונית גם אמא שלי סבלה מזה, הנזלת מתגברת בעיקר בשעות הבוקר הלילה וגם כאשר אוכלת או שותה לא משנה מה(אוכל חם, קר, שתיה חמה או קרה)
    אז מה עושים בנידון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו