מספר בעיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר בעיות
    אורנה
    03/04/2012

אני סובלת כבר 3 שנים מבעיות שונות שקשורות לאף אוזן גרון.
    יש לי שבר בסרעפת ולכן החומציות שעולה לי מהקיבה לוושט פצעה לי את כל האיזור והגרון מאוד כואב לי עד כדי תחושת צריבה .
    דבר נוסף אני לא יודעת אם זה קשור לחומציות שאני סובלת ממנה הרבה שנים אבל גדל לי על השקד סוג של גידול שפיר.
    הרופא שבדק אותי איבחן שקדים מוגדלים ולכל המליץ להוציא אותם בניתוח שקדים אחרת אני אמשיך לסבול מכאבי גרון חריפים.
    דבר נוסף שמדאיג אותי מאוד כל החלק שמתחת ללסתות איפה שהשקדים מנופח לי מאוד (חצי מהפנים) אני לא יודעת אם זה קשור לשקדים? או שזה קשור לחומציות שעלתה לי לגרון ופגעה בבלוטות הרוק?
    ויכול להיות שאם אני יעשה ניתוח להוצאת שקדים הנפיחות תעלם? זה חשוב לי מאוד לדעת כי אני מתלבטת כבר המון זמן אם לעשות ניתוח שקדים או לא.
    סליחה על האורך של ההודעה, אודה לך מאוד אם תתני לי תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר בעיות

הוספת תגובה

• מספר בעיות - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    16/04/2012

לגבי הצורך לבצע ניתוח שקדים או לא, קשה לענות ללא בדיקה ובחינת כל האפשרויות. זה לא רציני ולא אחראי להמליץ או לא להמליץ על ניתוח רק מתיאור ולא מבדיקה בעצמי. לכן אנני יכול לתת תשובה על השאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו