ניתוח הסרת קונכות - שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח הסרת קונכות - שאלה
    פוני
    13/02/2008

שלום רב, לאחר סבל רב מאף סתום באופן תדיר (גם מקונכות מוגדלות וגם מתסמיני אלרגיה) והתמכרות לטיפות אף, אני שוקלת לעבור ניתוח להסרת הקונכות באף (אני אמנם חיה גם עם מחיצה עקומה - אך אני שוללת לחלוטין לעבור ניתוח משולב בשל חוסר ההצלחה הגדול שאני שומעת על הניתוח ורגישות יתר של האף לאחר ניתוח כזה).

שאלתי היא - לאחרונה שמעתי על כל מיני שיטות שהן תחליף לניתוח הזה (גלי רדיו, לייזר, צריבה וכד'), ורציתי לדעת מה עושה כל שיטה, מה נחשבת להכי מומלצת ומוצלחת?

הרבה תודה ויום מקסים!
    פוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח הסרת קונכות - שאלה

הוספת תגובה

• שיטות

ד''ר אביגיל ארד
    13/02/2008

גלי רדיו גורמים לכווץ הקונכיה בתהליך הדרגתי. הפעולה קלה יחסית ואינה מצריכה השארת טמפונים לאחר הפעולה. לייזר הוא דומה לצריבה. פשוט "מבשל" את הקונכיה. כורת חלק וגורם לכווץ בתהליך הדרגתי. ויש גם חיתוך מסורתי. אל תשללי על הסף ניתוח מחיצה. בידיים מנוסות הניתוח יכול להיות מצויין ולעזור מאד. תלוי כמה המחיצה עקומה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר - אעזר בעצותייך...

פוני
    16/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו