ניתוח כפתורים+שקד שלישי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח כפתורים+שקד שלישי
    מיכל
    18/04/2012

שלום רב,
    ילדתי בת 4.5 אמורה לעבור ניתוח כפתורים באוזניים בעקבות ירידת שמיעה לרמה בינונית בשני האוזניים(עשינו בדיקות שמיעה במהלך שנתיים,הבדיקה האחרונה הראתה על התדרדרות בשמיעה).
    כמו כן היא נוחרת בלילות,עשינו גם מעבדת שינה ששם התוצאה הייתה הפרעת שינה קלה.
    בנוסף לכך הילדה חולה בדלקת גרון (עם משטח חיובי ומתן אנטיביוטיקה)לפחות 5 פעמים בשנה ,בשנתיים האחרונות.
    שקד שלישי מוגדל ,שקדים מוגדלים(הצטמקו בחודשים האחרונים-ע"פ הרופא)
    יחד עם זאת לילדה בעיית דיבור מאז גיל שנה-מטופלים אצל קלינאית תקשורת.

הרופא שלה א.א.ג רוצה לנתח כפתורים+שקד שלישי בלי להוריד את השקדים.אני נוטה ללחוץ עליו כן להוריד את השקדים .
    השאלה שלי האם כדאי לנתח גם את השקדים על מנת למנוע ניתוח נוסף אם תיצטרך בעתיד או לחכות לראות איך ישפיע עליה הניתוח של השקד השלישי+כפתורים בתקווה שזה יעזור והיא לא תיסבול מדלקות שקדים ?או שזה לא קשור אחד לשני?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח כפתורים+שקד שלישי

הוספת תגובה

• ניתוח כפתורים+שקד שלישי - תגובה

ד''ר רועי הוד
    18/04/2012

לא יודע אם הייתי רץ לנתח גם את השקדים, כנראה שהייתי מסתפק רק בכפתורים ושקד שלישי ובודק בזמן הניתוח מה התרומה שלהם לחסימה בזמן שינה. ניתוח שקדים הופך את הפרוצדורה ליותר מסובכת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו