חוש ריח וטעם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוש ריח וטעם
    שרון
    30/04/2012

שלום לכם! יש לי בעיה ליפני כארבע שנים היה לי סינוסיטיס שבעיקבות זה איבדתי את חוש הריח והטעם למשך כחודש וחצי לקחתי טיפול תרסיס פליקסונז וקולדקס והאמת שהחושים חזרו לי לבד אך הנה זה שוב תקף אותי עם אותם סימפטומים ללא חוש ריח וטעם הרופא נתן לי ל5 ימים פרדניזון שלא נראה לי שיש כל כך שיפור ובהמלצתו היא להמשיך עם התרסיס מה עלי לעשות? האם להמתין שוב שהחושים יחזרו כי כנראה זה לוקח קצת זמן או פשוט לדרוש בדיקות יותר מקיפות שכחתי לציין שבבדיקתו הוא ראה שיש בצקת ברירית של האף כמה זמן החלמה? אני מודאגת מאוד מאוד! סליחה על החפירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוש ריח וטעם

הוספת תגובה

• חוש ריח וטעם - תגובה

ד''ר רועי הוד
    01/05/2012

לאחר זיהום או דלקת של האף או הסינוסים יכול להיות מצב שחוש הריח והטעם נפגעים, לרב זה מסתדר לבד לאחר שהדלקת חולפת אך יש מקרים קיצוניים בהם הם לא חוזרים. הייתי ממתין ומטפל בדלקת בתקווה שהחושים יחזרו לאט לאט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איבדתי את חוש הריח...

מזל
    04/08/2012

היי
    לפני כמה חודשים איבדתי את חוש הריח לקח לי כמה ימים להבין
    שזה לא זמני...
    פניתי לרופא והוא נתן לי תרסיס פעמיים ביום אך זה לא עזר.
    האם יש מה לעשות, והאם אצטרך לחיות ללא חוש ריח ?
    אני מאד מוטרדת.
    לאחר שאיבדתי את חוש הריח שמתי לב שאני מתעוררת בכל בוקר
    מצוננת לשעה בערך ובהמשך זה עובר לי האם יש קשר ?
    אודה לכם באם תוכלו להדריך אותי מה עלי לעשות.
    מודה לכם מקרב לב....
    מזל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו