שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    טלי
    02/05/2012

שלום רב,
    אני סובלת ממגוןן של תגובות אלרגיות (בעבר הרחוק אף הייתי שלוש שנים על חיסונים שמאוד הקלו עלי). בשלוש שנים האחרונות התגובות האלרגיות מאוד התמתנו (כולל נזלת כרונית, הגרויים וכו'). בעבר בעונה זו של השנה כבר הייתי על אנטיהיסטמינים ובשלוש שנים האחרונות המצב מאוד מתון וכמעט שלא נטלתי אנטיהיסטמינים. עם זאת, סימפטום אחד החריף מאוד בשנים האחרונות: מדובר בתחושה של חנק אקוטי התוקפת אותי בלילה, במהלך השינה ומעירה אותי - כאילו שמשהו לופת את גרוני בידיו וחונק אותי. זה בדרך כלל מופיע בעונה הזו של השנה אך לאחרונה זה פוקד אותי כמעט כל לילה , כמה פעמים, ומעיר אותי (אני מניחה שהאובך גם תורם לכך). אני התחלתי לישון עם אדים אך זה לא עוזר. שאלותי: 1. האם זה ביטוי של היצרות צינור הנשימה עד למצב בו אין מקום לאויר לעבור? אם לאו - מה זה? 2. מה הטיפול - זו תחושה איומה שגם פוגעת לי באיכות השינה. אודה מאוד על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    02/05/2012

קשה לי לענות על שאלותייך ללא בדיקה שלך. יכול להיות ומדובר בתגובה אלרגית למרות שאז הייתי מצפה לשינוי בכל שעות היום ולא רק בלילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו