כאבי גרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גרון
    אליאן
    12/05/2012

שלום רב,
    לפני שנתיים הוציאו לי ציסטה לא סרטנית בכלל מתחילת פתח הגרון לא רחוק מהמקום שיש שקדים (אין לי שקדים הוציאו שהייתי קטנה). כל שנה אני הולכת לרופא המומחה ששלח אותי לבדיקה שגרתית.
    לפני שבוע נתקע לי אוכל מהגרון הכנסתי יד עמוק וחזק להקיא ואמנם הקאתי. מאז החלו לי כאבי גרון חזקים, הרגשה של חנק שעד עכשיו מעירים אותי באמצע הלילה. כשאני אוכלת או בולעת רוק מרגישה כאילו תקוע לי משהו בגרון. הרגשה של גוש או בצקת.
    התקשרתי לקבוע תור דחוף לאותו רופא לא היה מקום ועשיתי טעות והלכתי לרופא א.א.ג לא מומחה. הוא בדק אותי ואמר נראה יותר עמוק ולקח מראה ואמר שהכל בסדר. מיתרי הקול בסדר רק יש לי אודם ליד המיתרים וזה יעבור לא צריך כדורים. תוך כמה ימים.
    בינתיים עברו 4 ימים והגרון כואב לי מאד. קבעתי אמנם תור לרופא המומחה ב-28.5.
    שאלתי הדחופה: האם אותו רופא שלא יידעתי אותו לגבי הניתוח יכול לעורר או לגרום לאיזה בעיה באזור הניתוח, והאם מראה יכולה לפגוע במיתרי הקול, כי מאז שהוא בדק אותי נהייתי צרודה ואני מכחכחת בגרון כל שניה דבר שלא היה לי לפני שהלכתי אליו.
    אנא בבקשה, תכתוב לי רק אמת, כי אני די מבוהלת שאחרי הבדיקה שלו דווקא המצב החמיר. לא כחכחתי קודם ולא הייתי צרודה.
    הפחד שלי שהוא בטעות עם המראה גרם לאיזה נזק וגם לפגיעה במיתרי הקול.
    הייתי אולי צריכה לחכות לתאריך שקבעו לי ולא למהר לרופא אחר.
    תודה תודה מראש על תשובתך הכנה והמהירה.

שבוע טוב, אליאן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גרון

הוספת תגובה

• כאבי גרון - תגובה

ד''ר רועי הוד
    12/05/2012

בדר"כ בדיקת א.א.ג לא אמורה לגרום לבעיה כלשהי לחולה, במיוחד בדיקה עם מראה לא גורמת לנזק, אולי כאב קל בהחזקת הלשון. אם לא חולף ומציק לך מאוד פני לבדיקה במיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו